Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



"Kazalište nedjeljom" - ovog listopada u Avenue Mallu Osijek!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.10.2014. 10:50 
Naslov:  "Kazalište nedjeljom" - ovog listopada u Avenue Mallu Osijek!
05.10.2014. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Draga djeco, Avenue Mall je za vas pripredio pravu čarobnu jesen punu veselja i zabave. Kroz listopad će vas svake nedjelje od 18 sati pratiti zanimljive, interaktivne i edukativne predstave uz vesele likove i maskote.

Prva zabavno – edukativna kazališna predstava "Ježić, tikva, bundevica..." vas očekuje već ovu nedjelju 5. listopada. Dođite i poslušajte jesensku priču o plodovima jeseni poput bundeva, oraha, gljiva i kestena. Najmlađi će naučiti što sve jesen skriva , što u jesenjoj juhi pliva, što se u čaj stavi od čega se kolač pravi, zašto nam služi grožđe, zašto je šljiva plava, gdje li živi jesen, gdje se odmara i spava.

Druge nedjelje 12. listopada će nas jesen iznenaditi sa animacijskom predstavom "Hu-hu vlakom do jesenjeg vrta" u kojoj se obitelj kukuruzka, gljivka i krta voze kroz jesenske stanice.

"Šuškave zgode ježića i mišića" pratiti ćemo 19. listopada kroz edukativnu predstavu u kojoj gospođa sova nalazi bocu sa važnom porukom. Što se tamo zbilo i kako je završila ova zgoda saznat ćete tjekom predstave.

Zadnja zabavna dječja predstava sve klince očekuje 26. listopada kada će "Čarobnjaci i ostali Helloween junaci" ispričati priču o vještici i čarobnjaku koji u čarobnjačkom kotliću kuhaju napitak i natječu se jer im je to pravi užitak.

Svi najmađi su dobro došli da upotpune ovu čarobnu jesen. Vidimo se u prizemlju Avenue Malla svake nedjelje od 18 sati!





[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: