Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Odabrani finalisti Portanova Fashion Incubatora [2014.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.10.2014. 15:35 
Naslov:  Odabrani finalisti Portanova Fashion Incubatora [2014.]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Desetu godinu uspješnog rada Portanova Fashion Incubatora, najstarijeg i najutjecajnijeg natjecanja za modne umjetnike obilježit će pet kolekcija i čak osam mladih dizajnera koji su u DoubleTree by Hilton Zagreb hotelu pred stručnim žirijem izborili svoje mjesto u finalu.

Modni dizajneri Teo Perić, Lidija Pihler Yuniku i modni urednik Petar Trbović su u osam sati dugom žiriranju odlučili da su Jelena Holec, Marko Sabarić, Tomislav Kliskinić, Vanja Veselić, Berislav Kovačević, Antony Avangard te Zorica i Anita Vlatković najbolji među mladim modnim dizajnerima sezone.



“Zaprimili smo rekordan broj prijava, što nas posebno raduje jer je jasan pokazatelj da nas i nakon 10 godina rada nove generacije prepoznaju kao najsnažniju platformu za lansiranje svog branda, a to je izvorna vokacija ovog projekta.” ističu organizatori.

Portanova Fashion Incubator natjecanje je za dizajnere debitante do 29 godina starosti i jedino je događanje koje mladim dizajnerima u potpunosti pokriva troškove smještaja, modela, šminkera, frizera, produkciju scene i snažnu medijsku promociju. Najbolji među njima na ovom natjecanju bit će nagrađen s 10 000 kuna i nastupom na Cro a Porteru. U dosadašnjim radu Portanova Fashion Incubator je u modnu orbitu lansirao preko 70 imena, a neka od njih kao Juraj Zigman, Ivan Alduk ili Sonja Lamut danas čine najsnažnije hrvatske modne brandove.















Tekst i foto: Nikola Beban

Najava: Portanova Fashion Incubator 2014.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: