Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



6. kongres Hrvatskog društva radiologa [2014.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65739
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.09.2014. 13:39 
Naslov:  6. kongres Hrvatskog društva radiologa [2014.]
Od 02.10.2014. 20:00 do 05.10.2014. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Šesnaest godina nakon drugog kongresa Hrvatskog društva radiologa ponovno imamo čast u Osijeku organizirati nacionalno okupljanje radiologa. Kongres Hrvatskog društva radiologa, šesti po redu, održat će se u Osijeku, gradu duge i bogate prošlosti, vjerujemo i prosperitetne budućnosti.

Kongres će se održava od 02. do 05. listopada 2014. godine. Otvorenje će se održati 02. listopada u HNK u Osijeku s početkom u 20 sati, a radni dio se odvija u hotelu Osijek s početkom u petak 3. listopada u 8:00 sati.

Hrvatsko društvo radiologa je jedno od najaktivnijih društava unutar Hrvatskog liječničkog zbora. Svjedoci smo izuzetnog razvoja naše struke u nekoliko zadnjih desetljeća, što svakako motivira, ali i postavlja velike zahtjeve pred radiologe ukoliko zaista žele biti konzultanti svojim kliničkim kolegama. Radiologija predstavlja jednu od najvažnijih karika na putu razvoja personalizirane medicine zahvaljujući mogućnostima primjene najnovijih tehnoloških postignuća u kliničkog praksi. Međutim, ne smijemo zaboraviti ulogu radiologa u zaštiti bolesnika od ionizirajućeg zračenja.

Na kongresu će biti obrađene teme iz svih segmenata radiologije, kao i teme vezane uz zaštitu od ionizirajućeg zračenja. Cilj kongresa je prikazati stanje i domete u hrvatskoj radiologiji i usporediti ih sa svjetskim trendovima. Ne manja obveza je okupiti kolege i prijatelje iz drugih zemalja.

Kao pozvani predavači na kongresu će sudjelovatii eminentni radiolozi iz Europe i svijeta. Posebno naglašavam sudjelovanje predsjednika Europskog društva radiologa (European Society of radiology – ESR) prof. Lorenza Bonoma.

Neće zanemariti niti mogućnost da sve sudionike kongresa bolje upoznaju sa svim znamenitostima grada i okolice. U sklopu planiranog društvenog programa svim učesnicima želimo ponuditi priliku za kvalitetno druženje i još bolje upoznavanje.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: