Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ekonomski fakultet: Svečanost dodjele uvjerenja studentima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.09.2014. 13:55 
Naslov:  Ekonomski fakultet: Svečanost dodjele uvjerenja studentima
30.09.2014. 14:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svečanost dodjele uvjerenja studentima koji su završili naprednu Google AdWords radionicu održat će se 30. rujna 2014. godine s početkom u 12 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Kako bi popularizirali potencijale koje nudi ulaganje u elektronički marketing, kao i mogućnosti zapošljavanja za studente koji ulažu dodatne napore u obrazovanje o primjeni elektroničkog marketinga Katedra za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku i tvrtka Escape d.o.o. osigurali su naprednu edukaciju iz područja Google AdWords-a za studente završnih godina. Studenti su u okviru projekta nakon teoretskih predavanja samostalno kreirali i vodili Google AdWords kampanje za poslovne subjekte iz Osječko – baranjske županije, te su nakon edukacije započeli samostalno provoditi Google AdWords projekte i omogućili si samozapošljavanje.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: