Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Debeli precjednik objavio novi EP, traže potporu fanova za izdavanje vinila

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.09.2014. 13:28 
Naslov:  Debeli precjednik objavio novi EP, traže potporu fanova za izdavanje vinila
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jedan od najdugovječnijih osječkih punk rock bendova, Debeli precjednik, koji je ove godine proslavio 20. godišnjicu sviranja (i opijanja) po bespućima hrvatske glazbene zbiljnosti fanovima je konačno poklonio novo izdanje, EP s četiri pjesme pod nazivom „Povijest bolesti“.

EP se može besplatno skinuti s bendove službene bandcamp stranice (fatprezident.bandcamp.com/album/povijest-bolesti), ali fanovi mogu i pomoći Debeljacima da izdaju 7-inčnu ploču sudjelovanjem u akciji "Ej lega imaš kunu za ploču, obećajemo da nećemo propit!“

Ideja je sljedeća: bendu je potrebno prikupiti 1.200 eura preko svog Bandcamp profila kako bi objavili "Povijest bolesti" kao 7-inčni vinil u limitiranom tiražu od 500 primjeraka. Svi fanovi mogu sudjelovati tako što će prilikom downloadiranja EP-ja uplatiti iznos za koji oni smatraju da izdanje vrijedi.

Nema obaveze, naravno, ali svi oni koji doniraju 5 eura ili više automatski će dobiti vinilni EP kada se on pojavi na tržištu. Onima koji žive izvan Osijeka vinil će stići poštom, a poštarina je uključena u cijenu.

Kako bi sve bilo transparentno, svakog tjedna bend će javno objaviti koliko su love skupili. Do današnjeg dana (26. rujna) prikupili su ukupno 133 eura, što čini 11% od potrebnih 1.200 eura.

Ako se potreban novac ne skupi svijet neće propasti, ali ostaje vam utjeha da ste makar i na simboličan način pomogli jednom kvalitetnom osječkom bendu, a i to se računa, zar ne?





Tekst i foto: M.M./Osijek031.com

Pročitajte i..
[VIDEO] Nova pjesma i spot Debelog Precjednika - "Niste za nas"
Koca iz Debelog precjednika osudio podizanje desnica na humanitarnom koncertu u klubu Epic
Intervju s Kocom iz Debelog precjednika

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: