Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Studio OSCEO Dalal: Zumba

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Cleopatra
Offline
Avatar

Ukupno postova: 162
Lokacija: Osijek
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 26.09.2014. 9:38 
Naslov:  Studio OSCEO Dalal: Zumba
29.09.2014. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zumba® je uzbudljiva i učinkovita fitness zabava koja će vas brzo dovesti u formu pomoću druženja uz odličnu glazbu iza koje se skriva pametno osmišljen trening snage i kondicije. Radi se o obliku plesnog fitnessa koja se bazira na salsi i drugim latinoameričkim plesovima koreografiranim u lako pamtljive koreografije zbog kojih nećete osjetiti da vježbate i dovodite tijelo u zavidnu formu. Iako se bazira na latino plesovima, koriste se svi internacionalni plesovi kako bi kroz aerobične vježbe i osnovne plesne korake postigli što bolje rezultate.

TERMINI:
PONEDJELJAK & SRIJEDA 21H
UTORAK & ČETVRTAK 20H

Prvi sat je besplatan, a mjesečna članarina je 150 kn. Za 1. mjesec članstva, ukoliko dovedete 2. osobu plaćate 50% nižu članarinu!

Voditeljica: Mia Varešanović

Licencirana Zumba fitness instruktorica od rujna 2014., koja je trenirala kod mnogih Zumba instruktora i instruktorica i sudjelovala na Zumba konvencijama.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: