Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HDSSB: "Zašto Osijek nije domaćin Eura 2018. godine u rukometu???"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65762
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.09.2014. 9:54 
Naslov:  HDSSB: "Zašto Osijek nije domaćin Eura 2018. godine u rukometu???"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatska je u subotu i službeno postala domaćin muškog Europskog rukometnog prvenstva 2018. godine i to u četirima gradovima: Splitu, Zagrebu, Varaždinu i Poreču. No ta odluka razveselila je sve osim Slavonaca i Baranjaca, točnijeOsječana. Zašto, možete i sami zaključiti - Osijeka nema na popisu gradova domaćina. Mnoge je taodluka iznenadila jer i u Osijeku, koji je četvrti grad po veličini, postoji nova športska dvorana, izgrađena 2009. za potrebe održavanja muškog rukometnog SP-a, koja se za vrijeme mandata gradonačelnika Krešimira Bubala pokazala najisplativijom od svih dvorana izgrađenih za potrebe održavanja SP-a.

Mladi HDSSB-a izražavaju žaljenje što Grad Osijek, na čijem je čelu gospodin Ivan Vrkić, nije ni izrazio želju biti domaćinom takvog znakovitogšportskog natjecanja, tj. nije ni poslao pismo namjere za domaćinstvom tako velikog športskog natjecanja. Vjerujemo kako nije potrebno dodatno obrazlagati od kolikog su gospodarskog značaja takva športska događanja u našem osiromašenom gradu, kako za turizam, tako i za cjelokupno gospodarstvo Osijeka, ali i cijele Županije i Slavonije. Postavlja se pitanje zašto to nije učinjeno?

Zašto gradonačelnik nije „aktivirao” svoje „silne nacionalne i međunarodne“ pa i telefonske veze s ljudima kojima se stalno diči, a za koje je sam rekao da su ga izmislili. Zašto i uz pomoć SDP-ovih premijera, ministara, parlamentaraca i europarlamentaraca nije osigurao Osijeku domaćinstvo Eura 2018. godine? Zašto u tome nije iskoristio i svoje rodbinsko-kumske odnose s poznatim osječkim tajkunom i „hrvatskim kraljem plastike“ Zvonkom Bedeom, koji je poslovni partner moćnog hrvatskog rukometnog „gazde“ Zorana Gopca u Osijeku, koji je našem gradonačelniku čest i drag gost?

Poštovani gospodine Gradonačelniče!
Vjerojatno ćete svoju vlastitu nesposobnost i nebrigu pravdati propisima EHF-a (Europske rukometne organizacije), no moramo Vas podsjetiti kako će Osijek u prosincu ove godine biti domaćin Europskog prvenstva u rukometu za žene, a to prvenstvo je također pod ingerencijom te organizacije. Pa prema tomu tvrdnja da naš Grad ne ispunjava uvjete za održavanje takvih europskih natjecanja, jednostavno nije točna! Pravi je razlog što je grad Osijek, kojem ste gradonačelnik, zakinut za europsko športsko natjecanje u Vama i Vašoj nesposobnoj gradskoj upravi.

Iz svega navedenoga možemo zaključiti kako Vam nije stalo do organizacije takvog događaja u Osijeku jer ste vjerojatno i sami svjesni da ste na posao koji trenutačnoobnašate potpuno zalutali. I zato Vas molimo da, radi dobrobiti našega Grada, što prije, zajedno s ovom elementarnom nepogodom poplave koja nas je zahvatila, što prije odete. Ako ne znate kamo, predlažemo Vam da se uhvatite kosilice u Aljmašu i nastavite kositi travu te poput „pravog dobrog djedice“čuvate svoje unuke, a sve to radi dobrobiti našega grada i njegovih građana.


Tekst: Predsjednik Mladih HDSSB-a, Marin Medved, v.r.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: