Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



"Crveni nosovi" organiziraju klaunovsku radionicu-audiciju

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.09.2014. 17:11 
Naslov:  "Crveni nosovi" organiziraju klaunovsku radionicu-audiciju
07.10.2014. 9:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Crveni nosovi klaunovidoktori organiziraju klaunovsku radionicu-audiciju za nove klaunovadoktore koji će posjećivati bolesnu djecu u KBC Osijek. Od početka prošle godine klaunovidoktori jednom mjesečno posjećuju odjel pedijatrije KBC Osijek.

Radionica-audicija održat će se u utorak, 07. listopada 2014. godine od 09:30–18:00 sati u Osijeku, odabrani kandidati obvezni su sudjelovati na cjelodnevnoj radionici.

Kako bi pristupili radionici-audiciji zainteresirani kandidati trebaju poslati životopis na engleskom jeziku sa slikom, s naglaskom na dosadašnji umjetnički angažman i školovanje te vještine koje mogu biti korisne u radu klaunovadoktora. Također svi kandidati trebaju pripremiti svoje viđenje klauna u obliku kratke klaunske etide u trajanju od 3 do 5 minuta, u kostimu ili dijelu kostima.

Radionicu će voditi Gary Edwards, dugogodišnji klaun i umjetnik, te umjetnički voditelj i osnivač ZDRAVOTNI KLAUN organizacije u Češkoj, kao i Červeny Nos u Slovačkoj. Radionica će biti usmjerena osnovama klauna, kreiranju karaktera i ostalim klaunskim tehnikama baziranim na Lecoq-ovoj školi kazališta pokreta, mime i klauna.

Pozivaju se svi zainteresirani glumci, glazbenici, cirkuski umjetnici, dramski pedagozi, plesači i drugi kandidati iz domene izvedbenih umjetnosti, s područja Osječko-baranjske županije da pristupe radionici-audiciji.

Klaunovidoktori su profesionalni klaunovi, redovito se educiraju za zvanje klaunadoktora kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Svaki mjesec nekoliko klaunova iz Hrvatske pohađa radionice u Međunarodnoj školi humora u Beču s kolegama iz međunarodne organizacije RED NOSES Clowndoctors International.

Crveni nosovi klaunovidoktori je udruga koja donosi osmijeh bolesnima i nemoćnima, prije svega djeci na liječenju u hrvatskim bolnicama. Klaunovidoktori su posebno educirani profesionalci (glumci, glazbenici i zabavljači) koji svojim klauno-terapijskim djelovanjem pomažu bolesnoj djeci i roditeljima da se lakše nose sa stresom uzrokovanim bolešću i boravkom u bolnici. Trenutno u udruzi djeluje 12 klaunovadoktora koji posjećuju dječje bolnice u Zagrebu, Rijeci i Osijeku te povremeno bolnice u ostalim gradovima diljem Hrvatske.

Za više informacija o radu Crvenih Nosova možete se javiti Zoranu Vukiću, umjetničkom direktoru na 099 25 50 356 ili na zoran.vukic[at]crveninosevi[dot]hr.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: