Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Lanico škola stranih jezika: Lanico te nagrađuje! [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.09.2014. 12:18 
Naslov:  Lanico škola stranih jezika: Lanico te nagrađuje! [nagradna igra je završena]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ima li vaše dijete problema sa učenjem jezika u školi? Želite li da vaše dijete s lakoćom prihvati strani jezik i uči ga s veseljem od najranije dobi? Želite li vi naučiti ili usavršiti novi strani jezik? Trebate li prijevod stručnog teksta ili ovjeru sudskog tumača?

Za sve to smo mi tu!



Lanico organizira tečajeve za sve uzraste (predškolce, osnovnoškolce, srednjoškolce i odrasle). U ponudi imaju grupne tečajeve, kao i individualnu nastavu. Osim tečajeva općeg jezika, u ponudi su i tečajevi poslovnog, komunikacijskog i refreshment jezika.

Posebno smo ponosni na sve veći broj djece predškolskog i školskog uzrasta koji s veseljem nastavljaju učenje tijekom cijelog svog školovanja.

Školu karakteriziraju odlike kao što su međunarodni standardi (program nastave usklađen s dokumentom Vijeća Europe), stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom, multimedijalno opremljene učionice u samom centru grada, inovativan pristup učenju jezika kroz stvarne situacije i projekte koji približavaju jezik i kulturu zemlje polaznicima.



Na projektima organiziranima tijekom nastave predstavlja se ono što su polaznici naučili o ostalim polaznicima škole, tako da kroz učenje stranih jezika u Lanicu naučit ćete ponešto i o kulturi ostalih jezika.



Tečajevi stranog jezika u školi Lanico traju 70 školskih sati, u cijenu je uključeni i 35 sati konzultacija, što u konačnici rezultira fondom od 105 sati za jedan stupanj jezika koje je moguće iskoristiti ukoliko želite. Ova brojka garantira dovoljan broj sati kako bi bili spremni za završni ispit na osnovu kojeg dobivate certificiranu diplomu o završenom upisanom stupnju stranog jezika.



Još jedna prednost učenja stranih jezika u školi Lanico je fleksibilnost izvođenja nastave. Kako ćete učiti strani jezik - možete odlučiti sami: odaberite broj sati, mjesto, vrijeme te intenzitet nastave. Predavači s voditeljicom programa oblikuju program prema kriterijima polaznika. Novi semestar počinje krajem rujna 2014. godine.

Upisi su u tijeku!

Sve detaljnije obavijesti možete dobiti na brojeve telefona 031/200-966 ili 091/512-3441, u prostorima škole u Županijskoj 18 ili na web stranici Lanico.hr.

Dođite i naučite strani jezik na inovativan, neopterećen, opuštajuć i nadasve zabavan način!

Nagradna igra
Portal Osijek031.com & Lanico poklanjaju besplatan tečaj stranog jezika vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "Osijek031.com & Lanico mi poklanjaju tečaj stranog jezika"
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]

Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Andrea Perković

Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!


[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: