Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hotel Osijek: Treća regionalna konferencija u sklopu EU projekta "Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65699
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.09.2014. 9:08 
Naslov:  Hotel Osijek: Treća regionalna konferencija u sklopu EU projekta "Podrška sustavu socijalne skr
22.09.2014. 9:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Treća regionalna konferencija u sklopu EU projekta “Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga“ u ponedjeljak, 22. rujna 2014. godine, u 9:30 sati Hotel Osijek, Šamačka 4, Osijek

Nastavno na provedbu EU projekta „Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga“, pozivamo Vas da sudjelujete na konferenciji koja će se održati od 22.- 23. rujna 2014. godine, u hotelu Osijek, Šamačka 4, Osijek.

Na otvaranju konferencije nazočnima će se obratiti gđa Iva Prpić, pomoćnica ministrice socijalne politike i mladih te ostali uvaženi predstavnici Ministarstva socijalne politike i mladih, članovi projektnog tima, kao i predstavnici domova i institucija socijalne skrbi.

Konferencija se organizira u suradnji s konzorcijem kojeg predvodi tvrtka Oxford Policy Management Limited iz Velike Britanije u suradnji s hrvatskim partnerima, Udrugom za promicanje inkluzije i Udrugom za inicijative u socijalnoj politici. Projekt je pokrenulo Ministarstvo socijalne politike i mladih u studenom 2012. godine, a ukupna vrijednost projekta je 1.382.640 eura.

Nadalje, slijedom provedbe gore navedenog projekta tijekom rujna 2014. godine održavaju se sve ukupno četiri regionalne konferencije, kako slijedi: u Zagrebu: 15. - 16. rujna i 18. - 19. rujna 2014. godine; Osijeku: 22. - 23. rujna 2014. godine i Zadru: 25. - 26. rujna 2014. godine. Regionalne konferencije su namijenjene različitim dionicima sukladno njihovoj regionalnoj pripadnosti.

Cilj projekta je povećati socijalno uključivanje korisnika prava i usluga u sustavu socijalne skrbi te pružiti podršku stručnjacima iz sustava socijalne skrbi pri daljnjem razvoju i provedbi učinkovitih i inkluzivnih socijalnih usluga unaprjeđivanjem procesa socijalnog planiranja i transformacije ustanova socijalne skrbi. Navedene aktivnosti usmjerene su: smanjenju ulazaka i povećanju broja izlazaka korisnika iz institucija socijalne skrbi uz posebne aktivnosti u cilju stimuliranja obiteljske reintegracije, kao i daljnjeg razvoja pružanja socijalnih usluga u zajednici.

Program:



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: