Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Info centar mlade Osijek: "Filmovi koji mijenjaju perspektivu"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.09.2014. 16:56 
Naslov:  Info centar mlade Osijek: "Filmovi koji mijenjaju perspektivu"
19.09.2014. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pripremili su posebnu prezentaciju izuzetno kvalitetnog programa za koju misle da je nešto što će vas zanimati te vas pozivaju da je svakako pogledate.

Za prezentaciju imaju samo 30 mjesta te je stoga (iako je ulaz besplatan), potrebno rezervirati svoje mjesto odgovorom na osijek[at]proni[dot]hr.

Prezentacija će uz najave/komentare voditelja između filmova sadržavati izbor nekoliko kraćih filmova s međunarodnog festivala UHVATI FILM i trajati će oko 2 sata.

Festival se, inače, dešava u Novom Sadu i Rijeci, no svaka od organizacija koja potpisuje Fest (Parnas, Novi Sad i Spirit, Rijeka) uspjela je prenijeti kraće verzije u nekoliko gradova u svojoj zemlji. U Hrvatskoj su to Pula, Zagreb, Čakovec, Bjelovar, Križevci, Rab, Krk (te uskoro Sisak, Osijek...)

Ovo je prva prilika da i vi vidite kako izgleda ovaj zanimljivi i izuzetno edukativni program u Osijeku.

Filmovi obrađuju tematiku invaliditeta na vrlo originalan i neuobičajen način, odličan je opis koji se navodi kao slogan Festa "Filmovi koji mijenjaju perspektivu".

Smatraju značajnim navesti podatak da su profesori ERF (Edukacijsko rehabilitacijski fakultet u Zagrebu) nakon prve prezentacije odlučili ponoviti je za 15 dana i stavili studentima bodove za prisustvo!

Ciljane grupacije za ovu prvu prezentaciju su nam profesori, predstavnici institucija i udruga, no i svi ljudi koji vole filmove (dokumentarni/art...).

Mole vas da svakako potvrdite svoju rezervaciju zbog ograničenog broja mjesta.
Prezentacija će se održati u petak, 19. rujna 2014. u Info-centru za mlade Osijek, Ribarska 1, s početkom u 19 sati.

Napomena: Za ovu prvu prezentaciju pristup osobama s težim tjelesnim invaliditetom nije mogao biti osiguran, no prezentacija za širu javnost održat će se u listopadu/studenom u adekvatnom prostoru.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: