Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kritična masa 7 [2014.]: "Korak na kotaču"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.09.2014. 19:01 
Naslov:  Kritična masa 7 [2014.]: "Korak na kotaču"
20.09.2014. 20:40
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pripremite svoje bicikle, monocikle, koturalke, skejtove, i druga vozila na vlastiti pogon, jer Udruga za razvoj biciklizma kao načina života BikeMyDay organizira sedmu osječku Kritičnu masu, masovnu vožnju biciklima ulicama Osijeka, 20. rujna 2014. godine (subota).

U 18 i 40 je okupljanje na parkiralištu ispred Umjetničke akademije u Sveučilišnom Start je ispred Umjetničke akademije u Studentskom kampusu u Osijeku, Kralja Petra Svačića u 19 sati, s trajanjem do otprilike 20 sati. Ova kritična masa odvijat će se u sklopu BikeMyDays Festivala, prvog biciklističkog festivala u Osijeku, koji se poklapa s ovogodišnjim Europskim tjednom mobilnosti.

Tko se još nije masovno provozao Osijekom - neka ovdje pogleda kako je osječka KM zabavna!

Dužina rute je oko 11 kilometara.

Okupljanje: 18 i 40 na parkiralištu ispred Umjetničke akademije u Sveučilišnom kampusu
Polazak: 19 sati

Ruta biciklijade:
Start ispred Umjetničke akademije u Sveučilišnom kampusu (K. P. Svačića) – Cara Hadrijana – Matije Gupca – Ulica Zeleno Polje – Vukovarska – Hutlerova – Divaltova – Trpimirova – Drinska – Vinkovačka – Županijska – Trg Ante Starčevića – Kapucinska – Radićeva - Reisnerova – Ulica Dobriše Cesarića – Vukovarska – kraj na parkingu ispred Umjetničke akademije (K. P. Svačića)

Tamo gdje ih ima, vozit će se biciklističkim stazama, a tamo gdje ih nema - kolnikom.

Policijska pratnja je osigurana.

Cilj vožnje je razvoj i promocija održivog prijevoza u Osijeku!

Pozivaju sve cikliste da se u što većem broju odazovu ovoj manifestaciji. Izradite i ponesite maštovite transparente s biciklističkim zahtjevima. Ponesite zviždaljke, zvonca, trube, čegrtaljke, kastanjete, i sve ostalo što stvara zvuk. Neka se vaš glas čuje! Neka se vaši zahtjevi vide!

Pozivamo i nadležne da nam se pridruže u vožnji i steknu bolji uvid u stanje biciklističke infrastrukture i sigurnosti biciklista u prometu.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: