Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U Retfali je održan tradicionalni boćarski turnir

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65663
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.09.2014. 13:42 
Naslov:  U Retfali je održan tradicionalni boćarski turnir
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 12. rujna održan je tradicionalni boćarski turnir u Retfali povodom proslave crkvenog goda GČ Retfala. Ove godine turnir ima posebno značenje je BK Retfala slavi 20 godina uspješnog rada i postojanja. Ovom prilikom upriličena je mala svečanost. Na turnir su se odazvali i sudjelovali svi naši prijatelji iz Osijeka i okolice, te je na turniru sudjelovalo 8 ekipa i to: BK Mačkamama, BK Belišće, BK Višnjevac, BK Neptun, BK H. dragovoljac, BK Mlada Retfala i domaćin BK Retfala. Na početku turnira svim natjecateljima, sudionicima i uzvanicima kratkim govorom obratio se predsjednik kluba BK Retfala gdin. Tomislav Vuknić, koji je pozdravio sve sudionike ovog događaja, te je posebno istaknuo obilježavanje 20 godina postojanja i rada kluba. Za ovu posebnu prigodu pozvani su i predstavnici grada, te se odazvao predsjednik gradskog vijeća gdin. Ante Đapić koji je u prigodnom govoru, također pozdravio sve okupljene, te naglasio važnost ove godišnjice i pohvalio rad kluba u promicanju društvenog i sportskog života u Retfali. U znak zahvalnosti za nesebično zalaganje i pomaganje u radu kluba u proteklih 20 godina BK Retfala je ovom prigodom dodijelila zahvalnice svojim najzaslužnijim članovima koje su uručili predsjednik kluba T. Vuknić i predsjednik GV Ante Đapić i to Ćurić Iliji i Vuknić Vladi (posthumno). Početak natjecanja otvorio je gdin. Ante Đapić i gdin. Vedran Novokmet(gradski vijećnik) bližanjem boće na bulina.



Nakon natjecanja i proglašenja pobjednika uslijedila je zajednička večera i druženje dugo u noć.



Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa BK Višnjevac, drugo mjesto je pripalo BK Mlada Retfala, dok je treća bila ekipa BK Belišća. Najbolji izbijač bulina bio je T. Vrdoljak iz BK Mačkamama, dok je najbolji bližač na bulina bio A. Vujić iz BK Mlada Retfala.







Tekst i foto: BK "Retfala"

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: