Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Stipendiranje studentice/studenta s poplavljenih područja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65643
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.09.2014. 10:03 
Naslov:  Stipendiranje studentice/studenta s poplavljenih područja
15.09.2014. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dobra i uspješna suradnja Ekonomskog fakulteta u Osijeku s Hrvatskom udrugom poslodavaca (temeljem potpisivanja Sporazuma o znanstvenoj i stručnoj suradnji), bila je podloga za prvi zajednički projekt - studentske stručne prakse koji je upravo uspješno zaključen. U tijeku tog projekta, javila se jedna članica HUP-a sa željom pomoći studentu/studentici s poplavljenih područja u obliku stipendije.

Stoga, ovim se putem pozivaju redoviti studenti smjera Financijski menadžment (nije nužno), Ekonomskog fakulteta u Osijeku, a prebivalište imaju u nekom od poplavljenih područja, kako bi poslali svoje podatke (CV, Prijepis ocjena - do sada položenih ispita iz Referade, Potvrdu o prebivalištu - dokaz da je student/studentica iz poplavljenih područja) do 19. rujna (uključivo) s oznakom za slanje (isti se mogu dostaviti i osobno na urudžbiranje tajnici dekana):

Ekonomski fakultet u Osijeku
n/r Nataša Drvenkar
"Stipendija"
Gajev trg 7, 31000 Osijek


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: