Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Esseker: Nova adresa Psihorehabilitacijskog centra za djecu i mlade - Promo Vita

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.09.2014. 12:44 
Naslov:  Esseker: Nova adresa Psihorehabilitacijskog centra za djecu i mlade - Promo Vita
15.09.2014. 8:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Psihorehabilitacijski centar za djecu i mlade od 15. rujna nalazit će se na novoj adresi, u kompleksu Esseker centra Osijek, točnije na drugom katu centra. Nova i adekvatnija adresa realizirala se uz pomoć Erste Group Immorenta koji su za ovu priču participirali u dijelu najma i tako dali svoju podršku našem radu s djecom i mladima. U novim prostorima također ćemo nastavit sa svim dosadašnjim aktivnostima za djecu i mlade, savjetovalištem kao i cjelokupnim programom psihorehabilitacije predvođenim stručnim timom centra, ali i nekim novim programima koji su također namijenjeni preventivnom, edukativnom i savjetodavnom radu s mladima.

U planu je i organizacija Dnevnog centra za djecu s poremećajem u ponašanju kao i osnivanje polikliničkog ustroja koji bi djelovao u suradnji s centrom kako bi se korisnicima pružila što kvalitetnija stručna usluga i multidisciplinarni pristup.

U akciju preseljenja centra kao i uređenja ponovno su nam se pridružili sada već naši "stari humanitarci", dečki iz Kluba američkog nogometa Osijek Cannonsa, koji će tijekom sutrašnjeg dana pomoći pri transportu namještaja i stvari. U organizaciji Volonterskog centra Osijek akciji se odazvao i veći broj volontera.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: