Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pokrenuta proizvodnja u novoj Kanditovoj tvornici

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.09.2014. 14:34 
Naslov:  Pokrenuta proizvodnja u novoj Kanditovoj tvornici
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradnja novog objekta Tvornice čokolade i bombona Kandita d.o.o. u Industrijskoj zoni Nemetin dovršena je po planu, a proizvodnja u novom pogonu polako se zahuktava.

Da podsjetimo, riječ je o investiciji vrijednoj više od 20 milijuna eura što ju čini najvećom poslijeratnom investicijom u istočnoj Hrvatskoj. Nova se tvornica prostire na preko 23.000 četvornih metara prostora, a opremljena je najsuvremenijom tehnologijom u proizvodnji čokolade, bombona i drugih konditorskih proizvoda, u skladu s najvišim svjetskim standardima.

U novu je tvornicu iz stare u Frankopanskoj ulici već prešlo svih 350 zaposlenika, preseljenje starih pogona je dovršeno i cjelokupna proizvodnja na novoj lokaciji je pokrenuta, za sada još uvijek u probnim uvjetima.

Ulazak u novu tvornicu znači ujedno i proizvodnju novih čokolada i drugih kanditorskih proizvoda koji će doživjeti niz poboljšanja, od novog vizualnog izgleda, kvalitetnijeg pakiranja u foliju, kao i rebrandinga i uvođenja novih vrsta čokolada. Tako će se upravo ovih dana na tržištu pojaviti dvije nove, zapravo stare ali okusom i izgledom osvježene Kandit čokolade, Kandit Dado i Kandit Goga, namijenjene najmlađim čokoladoljupcima.





Tekst: M.M./Osijek031.com

Pročitajte i..
Kandit gradi tvornicu - novi ciklus industrijalizacije Osijeka?!
Započeli radovi na izgradnji nove tvornice Kandit
Položen kamen temeljac nove tvornice Kandit

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
lehi
Offline
Ukupno postova: 1463
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.09.2014. 18:35 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kamo sreće da je većina gospodarstva grada Osijeka ovako modernizirana i nastavila rad u Nemetinu ovo je za svaku pohvalu.. Na žalost sve je opljačkano opustošeno sirotinje sve više..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: