Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Školska medicina od 8. rujna na novoj lokaciji u Drinskoj 8

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.09.2014. 14:09 
Naslov:  Školska medicina od 8. rujna na novoj lokaciji u Drinskoj 8
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovoga tjedna, od 2. do 5. rujna, školska medicina Zavoda za javno zdravstvo u Krežminoj ulici radit će malo drugačije nego do sada.

Naime, školska medicina primat će samo učenike koji trebaju potvrdu školskog liječnika za upis u srednju školu, odnosno potvrdu za smještaj u studentski dom. Razlog je selidba u novi prostor u Drinskoj 8 koji će zajednički dijeliti Dom zdravlja i školska medicina.

Prošlo je skoro godinu i pol dana otkako je u Drinskoj ulici otvorena nova zajednička zdravstvena ustanova veličine 1570 kvadrata koju je do sada koristio samo Dom zdravlja, a ovih dana u tijeku je preseljenje zdravstvenih timova školske medicine. Od 8. rujna školska medicina započet će s redovnim pregledima, cijepljenjima i drugim aktivnostima u novom prostoru.

Obzirom da telefoni možda neće biti odmah u funkciji na novoj adresi, roditelji se umoljavaju da se za sve dodatne informacije i upite obrate u Zavod na trenutni broj 031/225-751.





Tekst: M.M./Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: