Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Studio OSCEO Dalal: Second hand baazar

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Cleopatra
Offline
Avatar

Ukupno postova: 162
Lokacija: Osijek
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 02.09.2014. 18:16 
Naslov:  Studio OSCEO Dalal: Second hand baazar
10.09.2014. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Second hand shop Baazar održat će se u srijedu 10. rujna 2014. godine, od 11 do 18 sati, u prostorijama studia OSCEO Dalal u Donjem gradu, ulica Zmaja J. Jovanovića 2a.

Sudjelovati možete na 2 načina: kao prodavač ili kao posjetitelj.

Ukoliko želite biti prodavač, potrebno se prijaviti na zid događaja eventa "Second hand baazar 10. rujan od 11-18h" (napišite: 1. Ivana Ivic, prijavljujem se za prodavača na Second hand baazaru) , te na baazaru uplatiti organizatorici Mii 30 kn kao naknadu za sudjelovanje(jednokratnu članarinu). Broj prodavača je ograničen zbog prostora, stoga mole sve prodavače da se prijave, ukoliko sigurno dolaze i rezerviraju svoje mjesto.

Sve ostalo je na vama kako ćete postaviti vaše prodajno mjesto (potrebno ponijeti stvari na koje ćete izložiti robu koju prodajete). Ponijeti možete sve što želite i mislite da možete prodati.

Ukoliko želite posjetiti shop, razgledati stvari i biti potencijalni kupac, vrata shopa su Vam otvorena, ulaz je besplatan.

Kontakt: 099 575 95 85


______________________________________________________________

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: