Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nakon najboljeg shoppinga oslikajte svoju majicu za prvi dan škole ili vrtića u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.08.2014. 16:36 
Naslov:  Nakon najboljeg shoppinga oslikajte svoju majicu za prvi dan škole ili vrtića u Portanovi
31.08.2014. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pripreme za školu i vrtić u punom su jeku, a za svoga mališana sve potrebno možete pronaći naravno u Portanovi. Kako biste sve što trebate obavili u što kraćem roku zaputite se u svoju najdražu shopping destinaciju i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu. Predah od shoppinga potražite u jednom od kafića koji vas očekuju u Portanovi. Kavicu, sladoled ili kolač možete pronaći na svakom koraku… Lagos i Congo u prizemlju, Coffee House i Dah caffe na prvom katu ili lounge bar Waldinger na 2. katu. A kada ste već u Portanovi zabavite se u GBowlingu ili Cinestaru i pogledati neki od svjetskih filmskih hitova.

Za kraj mjeseca u Portanovi vas očekuje još jedna izvrsna dječja kreativna radionica. Škola počinje za desetak dana i svi već razmišljaju o onome što ih očekuje ove školske godine. Kako bi početak godine bio zaista poseban, prvi dan u školu dođite u svojoj unikatnoj majici… Kako? Vrlo jednostavno, pridružite nam se u našoj kreativnoj radionici “Portamajice” koja se održava u subotu od 16 do 18 sati i izradite svoju majicu. Priredili smo za vas majice i bojice za tekstil, a na vama je da majicu oslikate najbolje što znate jer svaki sudionik svoju oslikanu majicu dobiva na poklon.

A najzanimljivija škola je naravno ona u GBowlingu. Škola kuglanja namijenjena je djeci od 10 do 15 godina. Mali kuglači će se dobro zabaviti, i uz puno zabave i dobrog raspoloženja naučiti kako pravilno kuglati uz trenere kuglanja. Škola je naravno besplatna tako da nema razloga da ne provedete još jedno nezaboravno popodne u GBowlingu. Svakako nam se pridružite u nedjelju od 16 do 18 sati i zabavite se s nama!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: