Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Udruga Balans: besplatno savjetovanje za mršavljenje [rujan, 2014.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65789
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.08.2014. 18:02 
Naslov:  Udruga Balans: besplatno savjetovanje za mršavljenje [rujan, 2014.]
15.09.2014. 23:59
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ležiš na plaži i čitaš knjigu i pogled odluta na nekoga tko vas je kroz sjene blage zavisti naveo da pomislite kako ima lijepo oblikovano tijelo ili ste u večernjoj šetnji sreli djevojku i pomislili kako joj haljina kakvu imate i sami baš dobro stoji, pa čak možda i bolje nego vama? - Stop, ovo nije jeftina tv reklama.. Hajmo sad ozbiljno!

Jesen otvara svoja vrata, a poznato je da se ljetna tijela izrađuju kroz jesen i zimu! Nutricionističko savjetovalište Balans objavljuje početak promotivnog razdoblja besplatnog nutricionističkog savjetovanja s trajanjem akcije do 15.9. koja uključuje analizu sastava tjelesne mase i informiranje o proteinima, masnoćama, ugljikohidratima i vlaknima i svemu što trebate znati o njima te kako ih optimizirati baš za vaše tijelo i baš za vaše aktivnosti kako biste dobili ono najbolje – odlično osjećanje u vlastitom tijelu, uz neizostavnu hrpu pozitivnih komentara i poneki zavidan pogled! Nudimo Vam puno više od toga! Naš jedinstveni sustav predviđa tromjesečno uključivanje u naš popularni program tjelesne preobrazbe s kojim će kroz tri mjeseca tim diplomiranih nutricionista paziti na vaše ukusne i praktične obroke, za osobne treninge i njihovo ugodno provođenje pobrinut će se naš suradnik te ćemo modernom opremom i metodama redovito pratiti i bilježiti vaš napredak. Iskustva drugih? Za sebe dovoljno govori podatak da smo u protekle tri godine imali prilike savjetovati preko 2000 osoba, a više od njih 500 postali su korisnici naših jedinstvenih programa što je rezultiralo nepovratnim gubitkom preko 4000 kilograma i stjecanjem barem osam tona samopouzdanja! Dakle u praksi s našom metodom osoba od 80 kg prosječno izgubi 15 kg masti, a istovremeno uspije izgraditi 8 kilograma čistih mišića što rezultira lijepo oblikovanim tijelom ili, u slučaju nježnijeg spola lijepom figurom u onoj ljetnoj haljini s početka priče.

Akcija besplatnog savjetovanja traje do 15. rujna, a sve dodatne informacije kao i prijavu na besplatnu akciju ili neki od programa možete izvršiti na mail nutricionizam.os[at]gmail[dot]com ili brojeve 097 7808 943 i 091 5034 268.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: