Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dvorana Elektrotehničke i prometne škole: Obilježavanje Dana Hrvatskog olimpijskog sporta i prvom mačevalačkom turniru [2014.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.08.2014. 16:09 
Naslov:  Dvorana Elektrotehničke i prometne škole: Obilježavanje Dana Hrvatskog olimpijskog sporta i prvom ma
Od 27.09.2014. 16:00 do 28.09.2014. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[05.09.2014.] Obilježavanje Dana Hrvatskog olimpijskog sporta i prvom mačevalačkom turniru u Osijeku!

10. rujna 2014. - Svečano otvaranje naših prostora za vježbanje mačevanja u ulici Kamila Firingera 3 u Tvrđi, gdje će u sklopu obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana u Osijeku biti otvorena vrata za sve naše sugrađane, namjera nam je pozvati Gradonačelnika, Župana i ostale goste koji su svojim zalaganjem pomogli u osnivanju kluba.
- Ovdje još očekujemo više desetaka školske djece i građana koji će se kretati kroz klub tokom dana.
- prošle godine smo nastupili na Srednjoškolskom igralištu, no ove godine nećemo nastupiti na tim terenima iz razloga što smo izraziti dvoranski sport i problem nam čini elektronika, mačevalačka pista i moguća kiša...
- 10. rujna ćemo djelovati na način „Otvorena vrata za sve zainteresirane“ od 08,30 do 18,00 sati jer ćemo poslije napraviti mali prijam za svoje goste, roditelje i suradnike.
- Kada napravimo popis kategorija-uzrasnih dobi napraviti ćemo plan rada. Za sada će djelovati napredna grupa, koja će tokom dana demonstrirati znanje i stečene vještine.
- Uzrast djece u mačevanju je inače od ranih godina, neki počinju i sa 4 godine, no mi za sada obučavamo djecu od 5 razreda osnovne škole do prvih razreda srednje škole.
- Po primitku rasporeda korištenja dvorana osnovnih škola u Osijeku znati ćemo početak kondicionih treninga. Stručni treninzi održavati će se u našem prostoru u Ulici Kamila Firingera broj 3. (Tvrđa)

27. i 28. rujna 2014. - Kup grada Osijeka u mačevanju, manifestacija pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Osijeka.

Natjecanje je međunarodnog tipa prema pravilima FIE i HMS uz modifikacije, kvalifikacijsko kolo, direktne eliminacije u dvije mačevalačke discipline, u sportskoj dvorani Elektrometalske i Prometne škole u Osijeku.
- Mač - djeca m/ž 10/12 g;mlađi kadeti do 14.g; kadeti do 17 g. Subota.
- Floret - djeca m/ž 10/12 g;mlađi kadeti do 14.g; kadeti do 17 g. Nedjelja.

Do sada, iz izvora HMS i HOO imamo informaciju o mogućnosti nastupa iz nekoliko susjednih europskih zemalja i Hrvatske, dakle određen interes postoji i trebamo iskoristiti šansu da Osijek konačno vrati svoj davno izgubljeni mačevalački sjaj.

Vrlo kratko o klubu:
Klub je osnovan 2011 godine u cilju vraćanja ovog lijepog sporta u naš grad i županiju, jedini smo klub ovog tipa u široj regiji (Hrvatska ima 15 klubova, uglavnom u Zagrebu, te po jedan u Splitu, Poreču, Karlovcu, Varaždinu i sada u Osijeku). Uspjeli smo za dvije godine nastupiti na više domaćih i europskih natjecanja


U subotu, 27. i nedjelju, 28. rujna 2014. godine u dvorani Elektrotehničke i prometne škole održat će se Međunarodno Natjecanje "Kup grada Osijeka" u mačevanju.

Ulaz je slobodan.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: