Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club Exit: "Robotra - Rusti"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.08.2014. 9:00 
Naslov:  Club Exit: "Robotra - Rusti"
13.09.2014. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 13. rujna 2014. godine u clubu Exit održat će se koncert "Robotra - Rusti", početak je u 22h.

Inicijativa Phonogram predstavlja prvi u nizu koncerata u jesenskoj koncertnoj sezoni.

Robotra je austrijski indie/lo-fi/noisepop bend koji čine Thomas Hammer na bubnjevima i vokalu, Gabriel Nachbagauer na gitari i vokalu, i Juli Haberlik na basu i vokalu. Imaju jedno 7“ izdanje i album Tinker na diskografskoj kući Numavi Records, te split-tape s bendom Aivery na Wilhelm show me the Major Label. Odsvirali su preko 100 svirki u 13 europskih zemalja s bendovima poput JAPANDROIDS i Screaming Females.

Rusti je indie/noise/punk bend iz Kutine. Nastao je u rujnu 2012. godine, a sadašnja postava formira se tek u svibnju 2013. godine. U bendu sviraju: Tomislav Đudarić (gitara,vokal), Mihael Delić (bass) i Neno Hadžihajdić (bubanj). Glazba koju Rusti stvara može se opisati kao indie rock prožet noiseom i punk energijom. Rusti često nastupa u kutinskoj Baraci, a od značajnijih i dražih nastupa izdvajaju svirku s Miki Solusom na Mini film festivalu u Kutini, koncert krajem 2013. s Vlasta Popić kada su snimili i live Ep te nedavni koncert kao predgrupa Johnny Foreigneru iz Engleske.

Oba benda premijerno nastupaju u Osijeku i očekuje nas iznimno glasna i energična svirka! Koncert se održava u Club EXIT Osijek s početkom u 22 sata a cijena ulaznice iznosi 25 kn.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: