Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Google Online Marketing Chalenge: Najbolji hrvatski team opet iz Osijeka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.08.2014. 14:14 
Naslov:  Google Online Marketing Chalenge: Najbolji hrvatski team opet iz Osijeka
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

GOMC ili Google Online Marketing Chalenge je najveće svjetsko natjecanje za studente u području internet marketinga. I ove godine sudjelovali su studenti s nekoliko hrvatskih fakulteta - prvenstveno studenti ekonomije, ali sudjeluju i studenti menedžmenta, političkih znanosti, elektrotehnike i matematike.

Svjetski pobjednici su Poljaci s Varšavske škole za ekonomiju, a najbolji je hrvatski tim u sastavu Andrea Sabo, Mateja Baotić, Ivona Opančar i Nikolina Pavlović - sve studenti EFOS-a Osijek (87. mjesto među nekoliko tisuća timova iz cijelog Svijeta). Iz Hrvatske je sudjelovalo dvadesetak timova.

Kuriozitet je činjenica da su već treću godinu za redom najbolji iz Hrvatske, timovi iz Osijeka.

Pitali smo kolegu Miroslava Vargu iz jedne od top internet marketing agencija u Hrvatskoj, u čemu je tajna takvog uspjeha osječana:

'Mi u Escape-u smo godinama molili fakultete u Hrvatskoj da unutar marketinških kolegija organiziramo, kao praktičari, predavanja o internetskom marketingu. To je najbrže rastući segment marketinga i zahtjeva interdisciplinarni pristup - psihologija, statistika, PR i marketing su temelj. Slao sam osobno dekanima i prodekanima za nastavu na ZŠEM, VERN, EFZG, EFRI prijedloge semestralnog sadržaja i satnice.

Nažalost, jedino je osječki EFOS pokazao zanimanje za jedno semestralnu edukaciju i potpuno je očekivano da su zbog toga timovi iz Osijeka najbolji u Hrvatskoj. Primjerice prošle je godine osječki tim bio među 5 najboljih u Europi. Zahvaljujem profesoru Ružiću i asistentu Ivanu Keliću na razumijevanju i odličnoj suradnji.

Mislim da se na fakultetima premalo studente osposobljava da odmah, nakon studija, u praksi mogu primijeniti naučeno. Ova su znanja odmah iskoristiva. Osobno poznajem ove studente jer sam im držao predavanja. Jako sam ponosan i sretan što su uspjeli. Čestitam im i ovim putem'


Prijavnica:




Tekst: M.V.
Foto: Tportal

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mvarga
Offline
Avatar

Ukupno postova: 731
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.08.2014. 18:25 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Baš mi je drago, jako drago. Iz godine u godinu osječani kidaju Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: