Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Danas počinje "Osijek Open – 72. Otvoreno prvenstvo Slavonije i Baranje u tenisu" [2014.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.08.2014. 10:14 
Naslov:  Danas počinje "Osijek Open – 72. Otvoreno prvenstvo Slavonije i Baranje u tenisu" [2014.]
23.08.2014. 8:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer je u Perivoju kralja Tomislava održana konferencija za novinare uoči predstojećeg teniskog turnira Osijek Open – 72. Otvoreno prvenstvo Slavonije i Baranje, koji započinje danas, 23. kolovoza 2014.

Na konferenciji je sudjelovao i zamjenik gradonačelnika Vladimir Ham istaknuvši važnost ovog turnira za sport grada Osijeka kao i usmjerenost Grada prema mladim nadama koje sudjeluju na ovom turniru. Šestu godinu zaredom Teniski klub Osijek organizator je teniskog turnira Osijek Open – 72. Otvoreno prvenstvo Slavonije i Baranje koji se održava na terenima Teniskog kluba Osijek, a ove godine igrat će se u periodu od 23. do 31. kolovoza 2014., za nagradni fond od 10.000 USD. Osijek Open je u kalendaru Međunarodne teniske federacije (ITF) u seriji futures turnira koji predstavljaju prvu stepenicu u profesionalnom razvoju tenisača i tenisačica jer donose važne ATP bodove koje igračima daju mogućnost nastupa na turnirima iz Challenger, ATP serije. Sada već tradicionalni turnir, i ove godine okupit će ponajbolje osječke tenisače, koji će imati priliku prikupiti prve profesionalne bodove u cilju probitka prema svjetskom teniskom vrhu.





Tekst i foto: Martina Vidaković/Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: