Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nabavite sve za školu i vrtić po najboljim cijenama uz mnoštvo akcija i popusta u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.08.2014. 19:54 
Naslov:  Nabavite sve za školu i vrtić po najboljim cijenama uz mnoštvo akcija i popusta u Portanovi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bilježnice, tenisice, trenerke, majice i naravno školska torba… polako počinju pripreme za školu i vrtić, a za svoga mališana sve potrebno možete pronaći naravno u Portanovi. Kako biste sve što trebate obavili u što kraćem roku zaputite se u svoju najdražu shopping destinaciju i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

Predah od shoppinga potražite u jednom od kafića koji vas očekuju u Portanovi. Kavicu, sladoled ili kolač možete pronaći na svakom koraku… Lagos i Congo u prizemlju, Coffee House i Dah caffe na prvom katu ili lonunge bar Waldinger na 2. katu. A kada ste već u Portanovi zabavite se u GBowlingu ili Cinestaru i pogledati neki od svjetskih filmskih hitova.

Kako je vikend u Portanovi uvijek u znaku zabave ove subote pridružite nam se na radionici engleskog jezika od 17 do 19 sati. Radionica engleskog jezika namijenjena je djeci od 4 do 7 godina. Naravno najbolje se ući uz igru pa su vam tete iz Helen Doron škole pripremile mnoštvo pjesmica i zabavnih igara.



A u nedjelju, 24. kolovoza 2014. godine, od 11 sati vas očekuje originalna i maštovita predstava “Portoš i 4 čarobna ključa”, glavni lik predstave naš Portoš oduševiti će baš svakoga mališana. Predstava je prilagođena djeci predškolskog uzrasta, te djeci nižih razreda osnovne škole. Ovo je edukativna i interaktivna predstava, a kroz zanimljivu priču uči djecu o važnosti prijateljstva i lijepog ponašanja. Pridružite nam se u još jednoj avanturi našeg Portoša i zabavite se s nama.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: