Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Uz pjesmu "Neka cijeli ovaj svijet" u Orahovici je otvorena 11. Ljetna škola mladih Društva Crvenog križa OBŽ

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.08.2014. 8:56 
Naslov:  Uz pjesmu "Neka cijeli ovaj svijet" u Orahovici je otvorena 11. Ljetna škola mladih Društv
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Centru za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek u Orahovici 19. kolovoza 2014. okupilo se gotovo 200 mladih Crvenog križa, većinom s područja Osječko-baranjske županije, no i iz cijele Republike Hrvatske te Novog Sada i Sombora (Republika Srbija), Doboja i Tuzle (BiH) i Pečuha (Mađarska). Uz prigodne govore, podizanje zastave i pjesmu „Neka cijeli ovaj svijet“, rukovoditelj Ljetne škole profesor Marko Đukić proglasio je 11. Ljetnu školu mladih Društva Crvenog križa Osječko-baranjske županije otvorenom.

U sljedećih 10 dana mladi će se educirati za različite programe iz područja rada Crvenog križa kroz radionice prve pomoći, realističnog prikaza ozljeda, djelovanja u katastrofama, komunikacijskih i organizacijskih vještina, prevencije ovisnosti i spolno prenosivih bolesti, prevencije trgovanja ljudima te sigurnog ponašanja na internetu i međunarodnog humanitarnog prava. Edukacija će se provoditi po načelu „mladi za mlade“ – voditelji programa mladi su volonteri Crvenog križa koji su ranije educirani za zadane teme, a posljednjih nekoliko mjeseci pripremali su cjelokupni program 11. Ljetne škole mladih.



Ova Ljetna škola mladih, kao i sve do sada, bit će ispunjena znanjem, idejama, smijehom i prijateljstvom, a sve s ciljem širenja humanosti i poruke mira prema mladima i onima kojima će mladi to dalje prenositi.





Tekst i foto: Voditelji 11. Ljetne škole mladih Društva Crvenog križa Osječko-baranjske županije

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: