Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nogometaši Tomislava pobjedom nad Čepinom osvojili turnir Klasa i obranili prošlogodišnju titulu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.08.2014. 11:24 
Naslov:  Nogometaši Tomislava pobjedom nad Čepinom osvojili turnir Klasa i obranili prošlogodišnju titulu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nogometaši Tomislava iz Livane pobjednici su nogometnog turnira koji je u organizaciji NK Klas Čepin održan na istoimenom Sportsko-rekreacijskom centru u čepinskom naselju Ovčara 16. i 17. kolovoza. Momčad iz Livane u finalu je svladala favorizirani Čepin rezultatom 1:0, a jedini pogodak postignut je već u 2. minuti susreta kada je s bijele točke precizan bio Hrvoje Falamić. Bio je to, pokazalo se, presudni trenutak vrlo dobre utakmice kojom je Tomislav obranio naslov prošlogodišnjeg osvajača Klasovog turnira.

U susretu za 3. mjesto Slavonac iz Tenje bio je bolji od domaćina. Iako je Klas poveo preko Ivana Buljana, momčad iz Tenje do pobjede je odvelo njihovo ovoljetno napadačko pojačanje Ivica Vuka koji je postigao sva tri zgoditka za svoju momčad. I u toj utakmici pokazalo se koliko je Vuka nedostajao dan ranije Slavoncu kada je u polufinalnom susretu poražen od Tomislava nakon izvođenja jedanaesteraca, budući da je utakmica prethodno završena bez golova. Tomislav je pak u finale otišao ponajviše zahvaljujući odličnom vrataru Jurici Malčiću, ali i preciznim udarcima svojih igrača s bijele točke, koji su zabili četiri gola, dok su igrači Slavonca postigli samo jedan. U drugom polufinalu Čepin se dobro namučio protiv Klasa, a susret je obilježio dvoboj dvojice strijelaca – Marijana Nikolića iz Čepina i Davora Ercega iz Klasa. Obojica su za svoje momčadi postigli po tri pogotka, od kojih Erceg dva iz jedanaesteraca, no pobjedu od 4:3 u konačnici je odnio Čepin.



Prve tri momčadi na turniru dobile su pokale čiji je pokrovitelj bio ŽNS Osječko-baranjske županije i koje im je uručio tajnik Željko Bel, kao i lopte, a pobjednik i sportske markere, dar sponzora I. G. Energije Alpas Sport Teama, koje su uručili predsjednik i dopredsjednik Klasa Dario Betlehem i Antun Kalinović. Najbolji pojedinci nagrađeni su prigodnim medaljama. U Livanu je otišla nagrada za najboljeg igrača, kojim je proglašen Ivica Gogić, kao i vratara Juricu Malčića, dok je najboljim strijelcem proglašen Nikolić. I on i Erceg imali su po tri gola i asistenciju, ali je u Nikolićevu korist presudilo to što je sva tri gola postigao iz igre. Uoči finalne utakmice upriličena je i mala svečanost na kojoj su podijeljena priznanja legendama Klasa, igračima i funkcionerima rođenim prije 1960. godine, a odigrana je i revijalna utakmica bivših generacija Klasa u kojoj je momčad „iznad 40“ bila bolja od svojih bivših mlađih suigrača „ispod 40“ i zasluženo slavila s 3:1.



Rezultati:
Subota, 16. kolovoza:
Tomislav – Slavonac 4:1 (0:0, 0:0)
Strijelci s 11m: za Tomislav: Falamić, Nikšić, Amidžić i Gogić, a za Slavonac Kuzevski.
Suci: Antonio Škobić, Goran Marguš i Josip Čuić.
Tomislav: J. Malčić, Ivanović, Birčić, M. Malčić, Šantor, Laslo, Božić, Gogić, Mur, Amidžić, Gradištanac. Još su igrali: Pušić, Gelo, Nikšić i Falamić. Trener: Davor Rudec.
Slavonac: Prpić, Vladić, Radojčić, Burić, Merkaš, Balaš, Džanko, Kuzevski, Ćorluka, Vrček, Mikola. Još su igrali: Škoro, Mihalj, Jurakić i Čulin. Trener: Ivica Kolar.

Klas – Čepin 3:4 (2:2)
Strijelci: 0:1 – Nikolić (22'), 1:1 – Erceg (25' – 11m), 2:1 – Erceg (38' – 11m), 2:2 – Nikolić (39), 2:3 – Barišić (44'), 3:3 – Erceg (52'), 3:4 – Nikolić (56').
Suci: Ivan Matić, Tomislav Ivić i Marko Boban.
Klas: Mak, T. Jeremijaš, Mitrović, Horvat, M. Jurić, Katušić, J. Jurić, Buljan, Vitić, T. Jeremijaš, Erceg. Još su igrali: Kulešević, Čolina, M. Uremović, Vukelić, Đanić, T. Uremović, Andrijanić, Rusić i Vrebac. Trener: Antun Marijanović.
Čepin: Kordić, Subašić, Vuković, Rolj, Gregić, Krstanović, Nikolić, Pačar, Barišić, Poznić, Agatić. Još su igrali: Tomić, Žeravica, Saborčić, Mršo, Dješka, Periša, Ivanagić i Grgić. Trener: Ivica Vučak.

Nedjelja: 17. Kolovoza:
Za 3. Mjesto: Klas – Slavonac 1:3 (1:1)
Strijelci: 1:0 – Buljan (17'), 1:1 – Vuka (32'), 1:2 – Vuka (63'), 1:3 – Vuka (79')
Suci: Mladen Tadić, Hrvoje Rikert i Oliver Romić
Klas: Turić, T. Jeremijaš, Mitrović, Andrijanić, M. Jurić, Katušić, Rusić, Buljan, Vitić, T. Jeremijaš, Erceg. Još su igrali: Kulešević, Čolina, M. Uremović, Horvat i J. Jurić. Trener: Antun Marijanović.
Slavonac: Škoro, Vladić, Radojčić, Burić, Merkaš, Balaš, Džanko, Kuzevski, Mikola, Valinčić, Vuka. Još su igrali: Prpić, Mihalj, Jurakić, Čulin, Vrček i Ćorluka. Trener: Ivica Kolar.

Finale: Čepin - Tomislav 0:1 (0:1)
Strijelac: 0:1 – Falamić (2' – 11m)
Suci: Ivan Zeko Pivač, Krešimir Vidačić i Luka Šaravanja
Čepin: Krišto, Tomić, Vuković, Rolj, Gregić, Mršo, Nikolić, Pačar, Barišić, Poznić, Agatić. Još su igrali: Žeravica, Saborčić, Krstanović, Dješka i Subašić. Trener: Ivica Vučak.
Tomislav: J. Malčić, Ivanović, Gogić, M. Malčić, Šantor, Laslo, Falamić, Božić, Mur, Amidžić, Gradištanac. Još su igrali: Blažević, Birčić, Pušić, Gelo, Nikšić i Smolčić. Trener: Davor Rudec.







Tekst i foto: NK Klas Čepin

Najava: SRC "Klas" Čepin: Nogometni turnir

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: