Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Pannonian Challenge 2014. - BMX day [subota, dan #4]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Foto 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 702
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.08.2014. 4:11 
Naslov:  [FOTO] Pannonian Challenge 2014. - BMX day [subota, dan #4]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vruće subotnje popodne u Osijeku i lude atrakcije na dva kotača, privukle su brojne posjetitelje. Potpora i ovacije prepunih tribina bile su ogromna motivacija vozačima u skateparku koji su pokazali sav svoj talent. Istovremeno u šatoru branda Osječkog piva održana je radionica jednog od najboljih brejkera na Balkanu B-Boy Goofya.

Nakon jutarnjeg zagrijavanja prvo su izašli na cors vozači amateri. Natjecanjem je dominirao Osječanin Jakov Petrinec koji je ponovno osvojio domaću publiku i tako si osigurao prvo mjesto. Drugo mjesto pripalo je Luki Bošnjaku, dok je treće mjesto osvojio Domagoj Antolić.

Kvalifikacije za pro vozače započele su točno u 18:00h, a gledatelji su mogli vidjeti kako gravitaciji prkose Daniel Dheers, Daniel Wedemeijer, Senad Grošić i mnogi drugi.

Svoje mjesto u finalu izborili su Daniel Dhers, Marin Ranteš, Jack Fahey, Daniel Wedemeijer, Michael Beran, Danny Josa, Zdenda Pesek, Senad Grošić, Daniel Juhatz i Stefan Pauli.

Nastup Plesnog studija Shine dodatno je podigao atmosferu u skateparku prije BMX PRO finala.

Pobjedničko postolje još jednom pripalo je Danielu Dhersu iz Venezuele koji ne prestaje osvajati publiku svojim vratolomijama. Drugo mjesto osvojio je Michael Beran iz Češke , dok je treće mjesto pripalo našem mladom, vrlo perspektivnom i od danas novom vozaču za Red Bull - Marinu Rantešu iz Varaždina.

Nagradu za Best Trick osvojio je Daniel Wedermeijer (Netherlands).

Proslava pobjednika BMX izazvala je erupciju oduševljenja u publici koju ni ograda nije mogla spriječiti da se pridruži u slavlju na corsu. Posebno iznenađenje za sve prisutne bile su konfete i vatromet koji je obasjao nebo iznad skateparka.

Galerija 031: Pannonian Challenge 2014. (subota, dan #4, BMX)
[Foto: Dino Spaić][16.08.2014. Skate park]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)



Najava 031: Pannonian Challenge XV. [2014.] [program]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: