Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Jankovac: 2. viteški turnir [2014.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65684
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.08.2014. 12:08 
Naslov:  Jankovac: 2. viteški turnir [2014.]
Od 23.08.2014. 8:00 do 24.08.2014. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Preko 150 sudionika će sudjelovati na 2. viteškom turniru na Jankovcu koji se održava 23. i 24. kolovoza 2014. tj. 15 udruga sa područja cijele Hrvatske, ali i iz Slovačke, Mađarske, Slovenije i Vojvodine.

Navedeni projekt je od iznimnog značaja za općinu Čačinci, promociju ljepote Park šume Jankovac kao i njeno bogato kulturno naslijeđe iz srednjeg vijeka koje nam omogućuje bogatiju turističku ponudu te općenito poboljšanju slike i promocije kontinentalnog turizma.

Predsjednik Reda vitezova Ružice grada, Vlado Grgić je istaknuo dobar partnerski odnos sa suorganizatorima te naglasio da osim bogatstva prirode, postoji i velika kulturna baština iz srednjeg vijeka što je primjer utvrde Klak za koju će programom biti prikazane dvije borbe. Isto tako, najavio je bogati program koji uključuje osim borbi vitezova, vatreni show, viteški sajam, tabor i još mnogo toga vrijednog za doći, pogledati i doživjeti.

Viteški turnir odigrava se u najljepšem dijelu Parka, te kako imamo bogatu kulturno-povijesnu baštinu koju treba promovirati i čuvati u sklopu turnira održavati će se radionice kaligrafije, glagoljice i staroslavenskog jezika.

Također uz dosadašnju bogatu gastronomsku ponudu PD Jankovac za viteški turnir posjetitelji imat će priliku uživati u raznolikim specijalitetima iz srednjeg vijeka te Vas sve pozivamo da dođete uživati u ljepoti prirode, čistom zraku te da se zajedno vratimo u prošlost i oživimo je.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: