Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Odlična popunjenost sezonskih letova iz osječke Zračne luke, Zagreb "podbacio"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65446
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.08.2014. 9:33 
Naslov:  Odlična popunjenost sezonskih letova iz osječke Zračne luke, Zagreb "podbacio"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dosadašnji rezultati uvođenja međunarodnih letova na liniji Osijek-London su odlični, uz popunjenost između 80 i 90%. Slični su rezultati i s tjednim sezonskim letovima tvrtke Croatia Airlines za Split i Dubrovnik, čija se popunjenosti također kreće oko te brojke.

Da su domaći letovi za morske destinacije postali iznimno popularni svjedoče i „kružne“ linije petkom koje spajaju Osijek sa Zagrebom, Splitom, Rijekom i Dubrovnikom gdje nema slobodnog mjesta do kraja kolovoza.

S druge strane, slabiji je interes za letove Trade Aira za Zagreb koji su popunjeni tek 30- 40%, ali u Zračnoj luci smatraju da je to normalno i da će se popunjenost povećati dolaskom jeseni i gašenjem sezonskih linija.

U Zračnoj luci Osijek također su pozdravili najavu iz Hrvatskih cesta kako će radovi na obnovi ceste Osijek – Vukovar koja vodi do aerodroma završiti do kraja idućeg tjedna, odnosno ranije od predviđenog roka.

Premda broj putnika nije značajnije opao u odnosu na planove, zatvaranje ceste prema Klisi otežalo je dolazak putnicima do Zračne luke, posebice strancima iz Srbije, Mađarske i BiH koji su često lutali po lokalnim obilaznim putovima. Grad je uskočio uvodeći petkom i ponedjeljkom besplatne autobuse od kolodvora do Zračne luke i natrag što je pomoglo velikom broju putnika, ali građani koji su koristili osobne automobile morali su koristiti manje poznate obilazne putove ili raditi veliki krug preko Dalja i Borova.





Tekst: M.M./Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
milo_moje
Offline
Ukupno postova: 2875
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 02.08.2014. 15:08 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ihajjj. osijek je IN. postali smo distribucijski centar izvoza radne snage

_________________
Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
anakonda
Offline
Avatar

Ukupno postova: 6288
Lokacija: ...tu sam....
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.08.2014. 1:18 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

...bogme istina...od punog aviona, tri i pol prava stranca, sve ostalo bosanski srbi, mi rvati, te poneki dzez-ba......pa se bas pitam tko ce od tih "nas stranaca" koji prodju ZLO se odluciti na 4 dana preskupog Gurmet i StaJaZnam cega sve ne.......

_________________
Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: