Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Belišće: Veliki Ultra white sensation party@Bazeni

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.07.2014. 8:42 
Naslov:  Belišće: Veliki Ultra white sensation party@Bazeni
18.07.2014. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon nogometnog groznice u Brazilu vrijeme je za nešto vruće i mokro na našim belišćanskim bazenima. Veliki Ultra white sensation party priprema se u petak, 18. srpnja 2014.

Ekipa priprema ultra jak razglas i rasvjetu, a kako je dress code "WHITE", svi partyaneri će svojim dolaskom napraviti "ultra white sensation party". Da prijeđemo na stvar, vruće plesačice na vodi pobrinuti će se za podizanje atmosfere, a brojne hostese da ne ostanete žedni. Specijalni DJ gost je popularni energični house DJ iz Zenice Fedja Knajdl koji će vas voditi putevima vrhunskog house zvuka, a društvo će mu praviti DJ Ismar Vehabović.



Ulaz je besplatan!

Jedan od najboljih BiH DJ-eva Fedja Knajdl, u protekle dvije godine broji preko stotinu nastupa, vrteći rame uz rame s mnogim domaćim a i internacionalnim DJ-ima, od kojih ćemo izdvojiti Stereo MC, Global DJ-s, Dave Mothersole, Marshall Jefferson, Ivan Komlinovic, Rob Phorex, Jean Mary K, Misjah, La Di Da, Virgin Helena, Kazu Kimura, Timika, Marco Lenzi, Bizzy, Petar Dundov, Marko Nastic, Pero Fullhouse, Babylon Fish, Mili Sefic.

Očekujte plesne ljetne ritmove uz puno energične house glazbe.





Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: