Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ljetno kazalište nedjeljom u Avenue Mallu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.07.2014. 8:28 
Naslov:  Ljetno kazalište nedjeljom u Avenue Mallu!
20.07.2014. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[20.07.2014.] [FOTO] Predstavom "Od unuka do djeda - obiteljska abeceda" započelo "Ljetno kazalište nedjeljom" u Avenue Mallu Osijek


Dragi klinci i klinceze, ni tokom ovog ljeta neće nedostajati mnoštvo veselja, zabave i učenja kroz igru. Avenue Mall Osijek je pripremio pravu poslasticu za najmlađe ljubitelje kazališta. Kroz srpanj i kolovoz, svake nedjelje očekuju vas interaktivne animacijske, zabavne i edukativne predstave na daskama koje život znače!

U nedjelju, 20. srpnja najmlađi će uživati u zabavno-glazbenoj predstavi „Od unuka do djeda-obiteljska abeceda“ u kojoj se veseli likovi poput praščića,krave ili pijetla s veseljem obraćaju najmlađima pričajući im o svome obiteljskom stablu. U predstavu su uključena i djeca tako da priča bude još zabavnija i veselija ispunjena s mnoštvom lakopamtljivih živahnih ritmičnih pjesmica.

Drugu nedjelju, 27. srpnja klince očekuje predstava „Art of magic“ gdje će glumac izvoditi raznorazne zabavne trikove djeci koja će sa veseljem sudjelovati i pokušati odgonetnuti sve tajne magije.

Da bi se djeca što bolje snašla u prometu, donosimo im edukativnu predstavu 3. kolovoza, „Znakovi za najmanje“. Glavni lik predstave je semafor koji neumorno prati promet na raskršću. On djecu upoznaje sa svojim prijateljima, prometnim znakovima, i pokazuje im kako oni pomažu djeci. Kroz zanimljive i edukativne situacije u predstavi prometni znakovi postaju i dječji prijatelji i čuvaju ih od nepotrebne opasnosti.

Zadnju nedjelju, 10. kolovoza, ali ne manje zabavnu provest ćemo uz „Klaunovska posla“. Pjesma i veselje stavit će nam svima osmjeh na lice, stoga nam se pridružite na predstavama i dobro se zabavite!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: