Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HSS Osijek: Održana je izborna skupština za Sveučilišne organizacije- HSS-a Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65895
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.07.2014. 19:03 
Naslov:  HSS Osijek: Održana je izborna skupština za Sveučilišne organizacije- HSS-a Osijek
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U srijedu, 02. srpnja 2014. s početkom u 20 sati održana je izborna skupština za Sveučilišne organizacije- HSS-a Osijek. Skupštini je prisustvovala većina delegata tako da su sve donešene odluke pravovaljane i u skladu sa statutom Asocijacije Sveučilišne organizacije HSS-a. Za predsjednika je izabran Filip Koprivnjak, podpredsjednici su dojučerašnji povjerenik sveučilišne organizacije Vladimir Mihaljević i Mihael Romac za tajnika je izabran Marko Nekić i blagajnik Stjepan Gašparović

Izbornu skupštinu Sveučilištaraca uveličali su predsjednik županijske organizacije HSS-a Zvonko Pongrac, predsjednik gradske organizacije HSS-a za grad Osijek Dario Soldić i tajnik gradske organizacije Hss-a Zoran Barbarić.



Predsjednik Pongrac zahvalio se povjereniku Mihaljeviću i bivšem predsjedniku SO Andreju Stošiću na dosadašnjem angažiranju u SO HSS-a i pozvao sve nazočne da se ujedine i da im glavni cilj bude pomoć svim sveučilištarcima koji dolaze u naš grad, kao i da su im prostorije stranke uvijek na raspolaganju.



Novo izabrani predsjednik Filip Koprivnjak zahvalio se na ukazanom povjerenju i zatražio jedinstvo svih članova SO HSS-a i zamolio sve prisutne da se odazovu izletu koji organizira ŽO HSS-a OBŽ na jezeru BOROVIK i pripremu nadolazeće školske godine do kad želi da novo izabrano čelništvo napravi plan rada za studensku 2014/15 godinu.



Tekst i foto: Predsjednik SO HSS-a Osijek, Filip Koprivnjak

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: