Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HSS Osijek: Izabrano je novo vodstvo stranke

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65895
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.06.2014. 10:01 
Naslov:  HSS Osijek: Izabrano je novo vodstvo stranke
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska organizacija HSS-a Osijek održala je u subotu 07. lipnja 2014 izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo stranke. Za novog predsjednika Gradske organizacije Osijek HSS-a jednoglasno je izabran Dario Soldić, potpredsjednici su Mirta Zorić i Mario Turalija, tajnik GO HSS-a Osijek Zoran Barbarić i blagajnica Martina Gudelj.

Izbornoj skupštini je nazočilo više od stotinu članova i simpatizera stranke s područja cijele Osječko-baranjske županije te stranački gosti i prijatelji i iz drugih dijelova Hrvatske.

Skupštini je nazočio i predsjednik stranke Branko Hrg koji je tom prigodom pohvalio i naglasio potrebu jačanja gradske organizacije na krilima velikog uspjeha postignutog na proteklim izborima za europski parlament gdje je pobjedila Marijana Petir uz veliku podršku Gradske organizacije HSS-a Osijek.

Na izbornoj skupštini se novi predsjednik Dario Soldić obratio nazočnima sa naglaskom da je Hrvatska seljačka stranka u gradu na Dravi u fazi brendiranja i jačanja iz dana u dan, kao i to da je GO HSS-a u gradu Osijeku otvorena svima kako starijim članovima tako i mladima. U nadolazečim danima je faza formiranja HSS-a po gradskim četvrtima i priprema za zadače koje su ispred predsjedništva i članova stranke.

Tekst: Bratić Samir

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: