Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Očna optika Lens je izdala kupone s popustima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65823
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.05.2014. 9:00 
Naslov:  Očna optika Lens je izdala kupone s popustima
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U prodavaonicama Očne optike Lens se odvija posebna čarolija! Po akcijskim cijenama dostupni su svi proizvodi. Ponuda vrijedi do 31. srpnja 2014. godine. Donosimo vam kupone Očne optike Lens s kojima možete povoljnije kupovati. Kuponi uključuju proizvode koji su i do 50% povoljniji te osiguravaju uštede veće do 420 kuna.

Kako bi zadovoljili želje i potrebe svih svojih dosadašnjih i potencijelnih kupaca otisnuli su seriju od 20 Lens kupona koji osiguravaju uštede na cjelokupnu ponudu proizvoda i usluga u njihove obje prodavaonice.

Lens kupone možete preuzeti i isprintati na web stranici Očne optike Lens , na našem portalu. Možete ih pronaći i u njihovim optikama, a možda čak i u svojim poštanskim sandučićima.

- Cilj nam je kupcima osigurati kvalitetan proizvod i vrhunsku uslugu po najpovoljnijoj cijeni. Naše dosadašnje akcije su bile orijentirane prema proizvodu iz jedne linije. Ovim kuponima smo to odlučili promijeniti i omogućiti svim kupcima da sami odaberu pogodnost koja im u ovom trenutku najbolje odgovara - kažu u Lensu.



U nastavku vam donosimo nekoliko kupona koji su odmah na prvi pogled plijenili našu pažnju.

Nadolazeći sunčani dani stvaraju nužnost zaštite očiju od štetnog utjecaja UV zraka. Za tu prigodu su pripremili posebnu akciju brendiranih sunčanih naočala koje uz zaštitu oka pružaju ugodno gledanje i prigodan elegantan izgled.





Kao neizostavni dio ponude kupona su i kuponi s dioptrijskim okvirima, View optics, Alanie, Mien, Smart, Cascada, Style, besplatnim pregledom i dioptrijskim lećama s kojima, ovisno o kuponu, možete uštedjeti i do 150 kuna.



Za one koji nose kontaktne leće ili ih planiraju početi nositi su napravili više kupona i to za kontaktne leće s dioptrijom, kontaktne leće u boji - plan (bez dioptrije), dioptrijske kontaktne leće u boji te za otopine za kontaktne leće.







U slučaju da odradite pregled za kontaktne leće osigurali su za vas besplatne kontaktne leće čak za dva mjeseca na poklon.



Poznat njemačka tvrtka Rodenstock koja se bavi proizvodnjom dioptrijskih leća se također uključila u akciju.





Dragi naši čitatelji, vjerujemo da ćete u mnoštvu ovih kupona pronaći upravo onaj koji odgovara vama i ostvariti uštedu kakvu ste si priželjkivali. Očna optika Lens nas uvijek iznenadi dobrim popustima. Iznenadite vi njih svojim posjetom i štedite s njima.

Svi kuponi vrijede do 31. srpnja 2014. godine. Nije ih moguće zamjeniti za novac i nije ih moguće zbrajati.

Preuzmite sve kupone ovdje, isprintajte ih i izrežite sebi najdraže.


[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: