Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hrvatski laburisti – Stranka rada: "Hrvatski laburisti pozivaju da pomognete stradalim u poplavama - jednim pozivom donirajte 5 kuna"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65890
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.05.2014. 20:10 
Naslov:  Hrvatski laburisti – Stranka rada: "Hrvatski laburisti pozivaju da pomognete stradalim u poplav
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kandidati na izborima za EU parlament na listi broj 10. Hrvatski laburisti - Stranka rada na čelu s nositeljem Nikolom Vuljanićem i predsjednik stranke Dragutin Lesar pozivaju sve svoje članove i simpatizere da učine sve u svojoj moći kako bi na bilo koji način pomogli stradalim u poplavama koje su pogodile Hrvatsku i susjedne zemlje - bilo donacijama u novcu ili robi.

Za početak molimo sve da jednim pozivom na donatorski telefon Crvenog križa broj 060 90 11 (6,25 kn, PDV uključen) doniraju 5 kuna, a Vladu da donira i preostali iznos PDV-a.

Više informacija kako pomoći stradalim u poplavama potražite na stranicama Crvenog križa www.hck.hr/hr/brze-novosti/pomoc-podrucjima-pogodenima-poplavama-u-rh-60

Stranka će također uplatiti raspoloživi dio planiranoga budžeta za kampanju na EU izborima za pomoć stradalima u poplavama, budući da je stranka, u skladu s izbornim zakonodavstvom, većinu marketinških aktivnosti morala uplatiti unaprijed još protekloga tjedna.

Hrvatski laburisti također pozivaju sve potencijane donatore koji su sredstva namjeravali donirati za izbornu kampanju stranke, da sva sredstva preusmjere za pomoć stradalima od poplava.

Tekst: Laburisti

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: