Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sale i ostalo vezano za svatove

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
SrodnaDuša
Offline
Ukupno postova: 168
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 25.03.2013. 18:52 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Moja sestra se prošle godine u 6. mj. udala. Večera je bila u Dvoranama Kristal (onoj večoj dvorani, a ručak dan poslje u manjoj). Mislim da ta manja prima oko 150 ljudi jer nas je na ručku dan poslje vjenčanja bilo oko 50-ak. Stvarno smo jako zadovoljni svime.

_________________
"Gospodine, čuvaj nas... od svojih 'sljedbenika'!" (s jednog grafita u Londonu)
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Aspro
Offline
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.05.2014. 15:56 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Cao svima!Svjezi smo mladenci pa evo koja informacija za nedajboze!Prvo i osnovno je:sve sto ugovorite(sala,muzika,fotograf i td) mora biti ispostovano od druge strane!Npr. tolko i tolko fotografija za tu i tu cijenu!Mi smo imali slucaj da su fotke ok al dogovoreno je 400 kom za 2500 kn a mi dobili200,ostatak je....?????? Ako uzimate Pixell Art pazite na taj "detalj"!!!!!!!Ajmo dalje,trazili d.j. a i nasli frajera koji svira za 300e,sastavili popis,neke smjernice po kojima i budala moze sastavit svirku a ono nakraju katastrofa!Dvaput sam mu rekao da ce ic doma,gosti su ga htjeli tuc,pokvario mi je svadbenu vecer da sam poludio!!Tip nema pojma o pojmu i molim Vas,ne uzimajte ga ni u kojem slucaju!!!!!!!!!!Nebi mu dao da mi krave pricuva!Famozni umjetnik radi pod imenom D.J. LaserShow.Ako vidite neku e-mail adresu Italodancer,to je on i ako ne zelite upropastenu svadbu,produzite dalje,uzmite cigu da Vam svira radije!Sve pohvale za Hotel Silver,to je sala za max 80 gostiju a organizacija i usluga su odlicni,sve ali bas sve pohvale!!!!!!Za vjencanicu slobodno idite u MO-MI kod gospodje Jasminke!Sve je bilo ok i korektno s njene strane.Znam da svatko ima drugacije vidjenje stvari i da je mozda nekome ovo smijesno ali vjerujte,kad Vam budu naplatili uslugu a vi niste zadovoljni,nece Vam biti do smijanja nimalo!!!Da je barem meni bilo saznati ovako nesto,sad bi i mojoj zeni i meni bilo lakse......Sretno svima i pazite da Vas ne izigraju bez racuna,cjenika i da rade po svojem.Samo ostro i veselo!!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
HotelLug
Offline
Ukupno postova: 8
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.05.2015. 2:42 
Naslov:  Re: Sale i ostalo vezano za svatove
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Novootvoreni Hotel Lug u Baranji nudi vam jedinstvenu kombinaciju udobnog smještaja, najfinije domaće hrane te ladanjskog mira. za Vas organiziramo sve vrste proslava i svečanosti u našoj multifunkcionalnoj sali ili u uređenom dvorištu. Plaćati možete karticama i na rate. Posjetite http://www.bts.hr/index.html i uvjerite se.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: