Gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić sa svojim je najbližim suradnicima primio u službeni posjet delegaciju srpskog grada Šapca na čelu s gradonačelnikom Milošem Miloševićem. Ovaj uvodni sastanak visokih delegacija gradova susjednih zemalja iskorišten je za razgovore o mogućoj gospodarskoj, kulturnoj i drugim oblicima međusobne suradnje. Uspostavljen je i kontakt predstavnika Regionalnih razvojnih agencija Osijeka i Šapca. Razmijenjena su iskustva u razvojima gradskih industrijskih zona te apliciranju prema raspoloživim fondovima Europske unije.
U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:
- ministar Lorencin u posjetu Osijeku
- Sabo se ne smatra krivim
- skupština VSŽ o ukidanju PPDS-a
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
cavino je napisao/la:
sjećam se njihovih delegacija 1991 godine istočnoj slavoniji..
Ok.
A jel ti vidiš da ni Kinezi neće ulagati kod nas, po nekim portalima Todorić seli proizvodnju ulja u Srbiju, pa kud to sve vodi, možemo očekivati da ćemo uvoziti brašno iz okruženja jer se našem seljaku podmeću noge na svakom koraku, mladi avionima odlaze...
A ti zapeo za 1991...
Oprostiti, ne zaboraviti.
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju!
cavino je napisao/la:
Zbog ovakvih kojih nažalost ima još dosta u lijepoj našoj mi se ne možemo razvijati kao društvo i živjeti bolje jer se još uvijek gleda u prošlost od koje naša djeca i mladost malo imaju koristi i nije čudo što puno mladih želi pobjeći u inozemstvo gdje će moći raditi i živjeti opušteno a ne da im se svakodnevno plasira da su za sve krivi Srbi jer mi loše živimo.
Preispitajmo sebe što smo i da li smo uopće učinili nešto da budemo bolje društvo pa da nas drugi više cijene i ulažu u hrvatsku kao zemlju prava i jednakosti za sve.
cavino je napisao/la:
Zbog ovakvih kojih nažalost ima još dosta u lijepoj našoj mi se ne možemo razvijati kao društvo i živjeti bolje jer se još uvijek gleda u prošlost od koje naša djeca i mladost malo imaju koristi i nije čudo što puno mladih želi pobjeći u inozemstvo gdje će moći raditi i živjeti opušteno a ne da im se svakodnevno plasira da su za sve krivi Srbi jer mi loše živimo.
Preispitajmo sebe što smo i da li smo uopće učinili nešto da budemo bolje društvo pa da nas drugi više cijene i ulažu u hrvatsku kao zemlju prava i jednakosti za sve.
Ne možemo se razvijati kao društvo, jer uz sve unutarnje probleme koje imamo (lopovluk i nemar domaćih ljudi), još uvijek tragamo za žrtvama srpskih delegacija '91, jer još uvijek čekamo priznanje Srbije i njenih građana o izvršenoj agresiji na Hrvatsku, i zločinima koje su tu činili. Još uvijek čekamo ratnu štetu za zločine i još uvijek čekamo priznanje AVNOJ-evskih granica RH od strane službene Srbije. Također čekamo da hrvatska nacionalna manjina u Srbiji uživa prava kao srpska u Hrvatskoj. I dok to ne dočekamo teško teško da će se nešto promijeniti.
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
cavino je napisao/la:
Ne možemo se razvijati kao društvo, jer uz sve unutarnje probleme koje imamo (lopovluk i nemar domaćih ljudi), još uvijek tragamo za žrtvama srpskih delegacija '91, jer još uvijek čekamo priznanje Srbije i njenih građana o izvršenoj agresiji na Hrvatsku, i zločinima koje su tu činili. Još uvijek čekamo ratnu štetu za zločine i još uvijek čekamo priznanje AVNOJ-evskih granica RH od strane službene Srbije. Također čekamo da hrvatska nacionalna manjina u Srbiji uživa prava kao srpska u Hrvatskoj. I dok to ne dočekamo teško teško da će se nešto promijeniti.