Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Đapić: "Samo srcem možemo štititi Hrvatsku"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65867
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.04.2014. 11:12 
Naslov:  Đapić: "Samo srcem možemo štititi Hrvatsku"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

''Nakon 25 godina aktivnog bavljenja politikom, nisam mogao promatrati što se događa u Hrvatskoj, posebno nakon kraha na desnoj političkoj sceni. Moja je dužnost bila angažirati se i dati građanima konzervativne opcije mogućnost glasanja za našu stranku'', - kazao je u ponedjeljak u Zagrebu, na tiskovnoj konferenciji predstavljajući Nezavisnu listu Ante Đapića, njezin čelnik. Lista pod brojem 14, sa sloganom ''Srcem za Hrvatsku'', predstavila je, uz Đapića, kao nositelja, niz mladih, obrazovanih ljudi.

Kao što je najavio drugi na listi, Damir Petkov, riječ je o političkoj opciji desnog svjetonazora, koja se brine o interesima građana Hrvatske, posebice onih obespravljenih, osiromašenih, nezaposlenih. ''Ova stranka nije nastala slučajno, u ožujku 2013. godine, nakon što je Đapić izdajom izbačen iz HSP-a, a stranka prodana, čime je do kraja urušen ugled pravaške opcije. No, već prošlogodišnji lokalni izbori, na kojima je NL Ante Đapića osvojila tri vijećnićka mjesta u Gradskoj skupštini Grada Osijeka, pokazali su da smo na dobrom putu'', ponovio je Petkov.



Kuna kao obrana hrvatskog suvereniteta
NL će se zalagati, kako je objasnio Đapić, predstavljajući je, za EU u kojoj će se poštivati raznolikost i specifičnost Hrvatske, posebnosti malih nacija, inzistirajući na tome da hrvatska Vlada ima što veći stupanj samostalnosti u odlučivanju, a ne da slijepo poštuje odluke iz Bruxellesa, ne vodeći računa o interesima same Hrvatske. Posebno će poticati razvoj malog i srednjeg poduzetništva, a zalagat će se i za opstojnost valute kune, kao obrane suvereniteta Hrvatske. Zato NL smatra da još nije vrijeme da Hrvatska uđe u eurozonu; također, protivi se i ulasku Srbije u EU, dok god se ne raščisti agresorska politika koju je ta država vodila protiv Hrvatske, ali i razriješe sva otvorena pitanja između dvije države.

NL posebno se zalaže za ekološka pitanja i problematiku, držeći da to nisu pitanja za tzv. lijevu opciju, već za sve koji se brinu za dobrobit Hrvatske te se izričito protivi uvozu GMO hrane u našu zemlju, kao i njezinom uzgoju. ''To je jedno od temeljnih pitanja u državi, koje se dotiče i pitanja sela, poljoprivrede, uvoza, izvoza...'', naglasio je Đapić.

HOS je uz Đapića
Posebno je dirljivo govorio Borislav Barišić, predsjednik Saveza udruga HOS-a, koji je kazao kako je 1991. Ante Đapić bio uz HOS, a 2014. HOS je uz Antu Đapića, jer HOS-ovci dobro znaju da će se Đapić, uđe li u Europski parlament, zalagati za prava ''hrvatske sirotinje, jer sirotinja je i stvorila hrvatsku državu''. Barišić je naglasio kako HOS nikada nije izdao Antu Đapića, ali je i podsjetio kako je tegobna činjenica da se umrtvljivanjem pravaške scene dovelo do toga da desno biračko rijelo nema za koga glasati.

Matković: Pozivam HSP da glasa za Đapićevu NL
Predsjednik Hrvatske stranke prava, Josip Matković, pozvao je članove HSP-a, kao i njihove obitelji da glasaju za Đapićevu NL, podsjetivši kako je u tijeku i dalje spor oko stranke pred Ministarstvom uprave, nakon što je ''čovjek kojemu je Đapić dao povjerenje izdao tu časnu, najstariju stranku''. No, Matković je uvjeren kako će Ministarstvo uprave donijeti ispravnu odluku i vratiti stranku u okrilje onih koji su u njoj časno sve ove godine, bez da su njome ikada trgovali.



Tekst: Nezavisna lista Ante Đapića

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
KillaBEEZ
Offline
Avatar

Ukupno postova: 321
Lokacija: Grad na Dravi
Spol: Muško Muško
Post Postano: 29.04.2014. 12:05 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ima zaista mlađu listu od svih stranaka koje se diče mladim ljudima, a zapravo sve isti stari političari...samo hrabro i pozitivno!

_________________
In omnia paratus.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
milo_moje
Offline
Ukupno postova: 2875
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 30.04.2014. 10:26 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

jel to đapić smršavio? Razz

_________________
Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: