Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Učilište Perpetuum: Tečaj grafologije

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.04.2014. 21:02 
Naslov:  Učilište Perpetuum: Tečaj grafologije
26.04.2014. 13:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tečaj grafologije održat će se u subotu, 26. travnja 2014. godine, u Učilištu Perpetuum, Kapucinska, u vremenu od 13 - 17 sati, cijena po polazniku 270 kn - broj mjesta ograničen.

Kandidati će moći saznati:
- Što nam otkrivaju naši potpisi?
- Koje su karakteristike lažljivaca i prevaranata u rukopisu.
- Vrste grafologije i primjena u svakodnevnom životu.
- Na licu mjesta zaviritI u svoj rukopis i doznati nešto više o sebi i drugima."

Naš tečaj je kratki jednodnevni tečaj iz područja grafologije u trajanju 4 puna sata(spominje se kadrovska, klinička, razvojna i forenzička grafologija). To su zanimljivosti iz ovog područja i kratki uvod u analizu vlastitog rukopisa, dakle ono što grafologija obuhvaća i gdje ju sve možemo primijeniti.

Kadrovska grafologija se koristi prilikom zapošljavanja kandidata na određeno radno mjesto, te se na zahtjev poslodavca ispituju u rukopisu neke određene osobine ličnosti koje su poželjne za taj posao.

Razvojna se koristi u školama u pedagoške svrhe, ispituju se crteži i rukopis djece i tu se gleda potencijalni problemi koje djeca imaju, bilo vezano uz probleme sa učenjem, autoagresija i sl. Također se koristi i kod savjetovanja djece pri izboru daljnjeg školovanja i zanimanja.

Klinička - kako se pojedine bolesti manifestiraju u samom rukopisu i obrnuto, kako iz rukopisa vidjeti moguće postojanje nekih psihološko-neuroloških poremećaja.

Forenzička - krivotvorine, sudsko vještačenje i sl.

Predavanje je koncipirano tako da u prvom dijelu radimo osnove grafologije a u drugom dijelu radimo analizu rukopisa kojeg su kandidati ponijeli sa sobom.

Predavač je Jasmina Šogolj školovani grafolog, koja je program osmislila u suradnji sa kolegama grafolozima Ivankom Ćorić, prof. i Vanjom Vargec, odvjetnikom, a svi oni su dio stručnog tima stalnog sudskog vještaka za rukopise dipl.ing. Zvonimira Ćorića.

Tečaj je namijenjen psiholozima, profesorima, neurolozima, psihijatrima, odvjetnicima, javnim bilježnicima, soc.radnicima, komunikolozima, logopedima, osobama zaposlenim u kadrovskim službama, sudskim vještacima, tumačima i svima koji su zainteresirani za ovo područje

Odmah po uplati tečaja, dobivate na vaš mail upute kako pravilno napisati rukopis za analizu koji ćete onda ponijeti sa sobom na predavanje.

Obzirom da im se mjesta jako brzo popunjavaju, a broj polaznika je ograničen, mole vas ukoliko ste zainteresirani da se što prije prijavite.

Najava je obvezna prije dolaska na tečaj a vrši se putem maila: jasmina.grafologija[at]gmail[dot]com ili broja mobitela 095 501 9871.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: