Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Lotus bar, Avenue Mall Osijek: Tango & cash - humanitarna noć

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65772
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.04.2014. 11:32 
Naslov:  Lotus bar, Avenue Mall Osijek: Tango & cash - humanitarna noć
25.04.2014. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tango & cash - humanitarna noć održat će se u petak, 25. travnja 2014. godine, 21sat na lokaciji Lotus bar - Avenue Mall Osijek.

Program je obogaćen plesom prestižnog plesnog studija i vrhunskim plesačima Tanga, glumom i glazbom koju izvode glazbene i glumačke zvijezde, popraćeno kušanjem argentinske hrane. Biti će to noć iluzije na tango i nitko neće moći ostati ravnodušan, te vas molimo da nas dođete podržati i medijski popratiti, jer cijeli program izvode mladi talenti svojim umjetničkim radom.

Akcija LC Tvrđa je usmjerena za štićenike udruge za inkluziju (pomoć plaćanja prijevoza štićenika na more), te za talentiranu studenticu glume (Daria Karić), koja je prošla na vrlo zahtjevnoj i prestižnoj akademiji u Americi.

Cijena ulaznice je 100,00 kn, a za VIP goste 500,00 kn. Prodaja će biti omogućena na dvije lokacije u Lotus baru (AVENUE MALL), Lotus city caffe (TRG SLOBODE), te putem članova LC TVRĐA.

[klik za uvećanje]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: