Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tomislav Marković uzeo srebro u Ljubljani

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65427
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.04.2014. 18:53 
Naslov:  Tomislav Marković uzeo srebro u Ljubljani
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Deseto izdanje slovenskog Svetovnog pokala bilo je itekako sretno za osječkog gimnastičara i člana GD Osijek-Žita, Tomislava Markovića. Naime, Osječanin je na trećem ovogodišnjem Challenge Cupu uzeo srebro i to izvrsnom ocijenom 15.125!

Jučerašnje kvalifikacije održane u ljubljanskoj dvorani Tivoli dale su naslutiti da će se oba člana Gimnastičkog društva Osijek-Žito u današnjem finalu boriti za medalje. Tomislav Marković u kvalifikacijama partera zauzeo je peto mjesto (15.850), dok je njegov klupski kolega, Robert Seligman, zauzeo visoko prvo mjesto s ocijenom 15.200.

Današnje finale donijelo je rasplet i za Tomislava Markovića sretno drugo mjesto dok je Seligman s ocijenom 14.125 zauzeo izvrsno 4. mjesto. Oba osječka gimnastičara nastupom u Ljubljani dokazuju da su u odličnoj formi te spremani dočekuju nastavak sezone.

Sljedeća gimnastička postaja je Osijek, gdje naše vježbače čeka nastup na Grand prix Osijek Žito Challenge Cupu pred domaćom publikom i to od 24. do 27. travnja u dvorani Gradski vrt.



Foto: E. Hodžić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: