Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Veliki uspjeh Osječana na Međunarodnom otvorenom kupu Hrvatske u plesu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65424
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.04.2014. 10:22 
Naslov:  Veliki uspjeh Osječana na Međunarodnom otvorenom kupu Hrvatske u plesu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Grad Zagreb i Plesni klub Megablast bili su domaćini Međunarodnog otvorenog kupa Hrvatske u plesu, koji se održao od 12. do 16.travnja 2014. pod patronatom nacionalnog plesnog saveza HSDS (Hrvatski show dance savez) prema pravilima IDO (International Dance Organization).



Punih pet dana u športskoj dvorani Prirodoslovne škole Vladimir Prelog plesalo je 1500 plesača iz zemlje i inozemstva, obilježivši ovaj veliki plesni spektakl. Hip - Hop, Break, Step, Jazz, Modern, Street, Salsa, Disco Fox bili su samo dio izvedenog plesnog programa; sjajne koreografije i izvedbe plesača svih dobnih uzrasta inspirirane glazbom i pokretom opet su gledatelje mogle uvjeriti koliko smo rasplesana i talentirana nacija.



Na natjecanju je nastupio i osječki plesni par, Vivienne Griner i Igor Vajnberger iz Športskog plesnog kluba "Bolero" u kategorijama Salsa i Disco Fox. Ponovo su osvjetlali obraz Osijeka i njegove plesne scene jer su uspješnim i atraktivnim nastupima u jakoj konkurenciji izborili su 1. mjesta i u Salsi i u Disco Fox-u, u obje kategorije u kojima su i nastupili. Ostvareni rezultat vodi ih na Državno prvenstvo, koje će se održati u Splitu 21. i 22. lipnja 2014. te će na spomenutom braniti naslov prvaka RH u Salsi, osvojen prošle godine.



Na Prvenstvu RH u kategorijama Salsa, Bachata i Disco Fox također će iz Športskog plesnog kluba "Bolero" nastupiti i dva juniorska, te šest plesnih parova u kategoriji djece, koji su ranije ostvarili plasman.





Tekst i foto: Tatjana Ivegeš - Wilhelm

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: