Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



The Geek Gathering 2014. [TGGcon] - RETROgaming - besplatna natjecanja u popularnim igricama

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.01.2014. 10:45 
Naslov:  The Geek Gathering 2014. [TGGcon] - RETROgaming - besplatna natjecanja u popularnim igricama
Od 09.05.2014. 8:00 do 10.05.2014. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[10.05.2014.] [FOTO + VIDEO] Douglas Crockford uvodnim predavanjem pred punom dvoranom otvorio The Geek Gathering (TGGcon) 2014.


[09.05.2014.] I ove godine u sklopu konferencije The Geek Gathering organizatori pripremaju RETROgaming zonu, gdje će biti izloženi brojni primjerci konzola spremni za odmjeravanje snaga u najpopularnijim igrama prošlih desetljeća. Čekaju vas Super Nintendo, Amiga, Fliperi, RedBull F1 kokpit, ali i specijalno predstavljanje hrvatske igrice The Red Solstice (IRONWARD/Hrvatska).

RETROgaming zona bit će otvorena u petak, 9. od 13 do 21 h i 10. svibnja od 13 do 20 h u sklopu očne optike Oculus (Ulica Hrvatske Republike 37, Osijek).

Osim igranja za svoj gušt, u popodnevnim satima bit će organizirana i natjecanja u kojima će oni najs(p)retniji imati priliku osvojiti nagrade - od sponzorskih poklona do ulaznica za koncert The Bambi Molestersa koji će se održati u kinu Europa 10. svibnja 2014. godine.

Natjecateljski dio kreće 10. svibnja od 16 h, a prijave se primaju na licu mjesta.Ulaz u RETROgaming zonu je besplatan za sve zainteresirane, a igrati mogu svi - stari i mladi, veliki i mali.


[06.05.2014.] Broji se sitno do drugog osječkog The Geek Gatheringa. Više od 200 akreditiranih sudionika imat će priliku poslušati predavanja vrhunskih stručnjaka iz područja developmenta. Ove godine organizatori su odlučili osigurati poseban dan za radionice koje će se održati 8. svibnja u prostorijama poslovnih centara Kappa i Oculus, a svi zainteresirani moći će im prisustvovati po cijeni od 40 eura (300 kn), neovisno o tome jesu li kupili kotizaciju za konferenciju.

Popis radionica:
1. Beyond the screen size: Responsive Web Design - Hrvoje Jurišić i Nenad Andraković (Inchoo), Igor Plac i Ivan Bašić (Mono Software)

2. Event storming - Jef Claes (Slots & Games), Tom Janssens (Core bvba)

3. Common web vulnerabilities - Josip Franjković (Pyxio)

4. Intro for developing modern .NET apps using EF, MVC, WebApi & AngularJs - Hrvoje Hudoletnjak, Igor Rončević (Fortempo)

5. The Game Idea: market validating game design ideas - Lovro Nola (Machina)

Svakoj radionici može prisustvovati maksimalno 30 osoba, stoga provjerite popunjenost pojedinih radionica i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Više o sadržaju radionica možete pronaći ovdje, a ulaznicu kupiti putem službene web stranice The Geek Gatheringa.

Ukoliko želite posjetiti konferenciju, 9. i 10. svibnja, a još uvijek niste kupili svoje kotizacije, možete to još uvijek učiniti po aktualnoj cijeni od 250 eura (1900 kn).


[29.04.2014.] Započela prodaja ulaznica za prvi osječki Pioneers Unplugged


[15.04.2014.] Bliži se regionalna konferencija namijenjena developerima i zaljubljenicima u IT - The Geek Gathering, koja ove će se godine održati od 8. do 10. svibnja. Tijekom tri dana trajanja konferencije, posjetitelje očekuju brojna predavanja vrhunskih međunarodnih stručnjaka, radionice pod vodstvom svjetskih znalaca u programiranju te odlična zabava uz retrogaming, partyjanje i uživanje u kulturnim, prirodnim i kulinarskim sadržajima Osijeka i okolice.

Radionice će se održati 8. svibnja, a svi zainteresirani moći će im prisustvovati po cijeni od 300 kn. Konferencija će se održati 9. i 10. svibnja, a program će biti uskoro objavljen. Svi koji još nisu kupili svoje kotizacije, za to imaju vremena još nešto manje od mjesec dana, a trenutno je aktualna regularna cijena od 250 €.

Svoj dolazak na The Geek Gathering dosad je potvrdilo 18 vrhunskih predavača, među kojima su Douglas Crockford, Stefan Armbruster, Harry Roberts, Attila Szegedi, Hugo Hamon, Janko Jovanović, Igor Đerman, Tomislav Tipurić i Toni Petrina.

U sklopu The Geek Gatheringa održat će se i Pioneers Unplugged. Poduzetnici iz tehnološkog sektora, koji su zainteresirani za predstavljanje na Pioneers Unpluggedu u Osijeku, mogu se prijaviti do 16. travnja 2014. godine slanjem kratkog opisa svog startupa na e-mail adresu: info[at]thegeekgathering[dot]org. Sudionici konferencije imat će besplatan pristup Pioneers Unpluggedu, dok će ostali zainteresirani uskoro moći osigurati svoju ulaznicu za samo 50 kn.

Organizatori su za sudionike konferencije osigurali poseban popust na smještaj u Hotelu Osijek 4*, gdje će se moći odmoriti nakon predavanja i uživati u prekrasnom pogledu na Dravu i jedan od najprepoznatljivijih simbola slavonske metropole.

Podsjetimo, za organizacijski dio konferencije zadužena je agencija Luminis, a za program se brine osječka tvrtka Mono. Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici konferencije (thegeekgathering.org/).

Posjetite The Geek Gathering i saznajte sve o posljednjim trendovima iz svijeta programiranja te se povežite s pravim ljudima i zgrabite nove poslovne prilike – sve to i još više uz pregršt sati čiste zabave.




[11.03.2014.] Indiegogo kampanja za besplatno sudjelovanje studenata na IT konferenciji The Geek Gathering


[30.01.2014.] Drugi po redu The Geek Gathering, koji će se održat od 8. do 10. svibnja 2014. u Osijeku!

U tri dana trajanja konferencije očekuju vas brojna predavanja renomiranih međunarodnih stručnjaka, radionice pod vodstvom svjetskih znalaca u programiranju te brdo dobre zabave uz retrogaming, partijanje i uživanje u kulturnim, prirodnim i kulinarskim sadržajima Osijeka i okolice. Da začinimo stvar, TGG vas časti koncertom odličnih Bambi Molestersa!

Svoj dolazak na TGG 2014 već je potvrdilo nekoliko vrhunskih predavača: DOUGLAS CROCKFORD (YAHOO/USA), ZOLTAN NEMETH, ROB ASHTON, HARRY ROBERTS
Sve o konferenciji i popratnim sadržajima, kao i najave novih predavača (popis se konstantno povećava) pronađi na službenoj web stranici The Geek Gatheringa 2014: 2014.thegeekgathering.org/

Osiguraj svoje mjesto na TGG 2014. sada i plati manje

U ovom hladnom zimskom razdoblju nude vruće cijene kotizacija:
Sudjeluj u zanimljivim predavanjima tijekom dva dana konferencije 09.– 10. svibnja za 1000 kn, ali požuri jer ova PreOrder ponuda vrijedi još samo do 16. veljače 2014.

Ako, pak, svoju Early Bird kotizaciju za dva dana konferencije 09.– 10. svibnja kupiš do 13. travnja 2014., ona će te koštati 1400 kn. U istom periodu vrijedi i posebna grupna ponuda – skupi ekipu i za 5 kupljenih kotizacija 2 dobivaš na poklon!

Tko se na sudjelovanje u dva dana vrhunskih predavanja TGG-a odluči u razdoblju od 14. travnja do 09.svibnja, kotizaciju može kupiti po cijeni od 1900 kn.

Uz teoriju svladaj i praksu – sudjeluj u radionicama TGG-a koje će se održati 08. svibnja 2014. Cijena radionica – 300 kn cijelo vrijeme dok imamo mjesta. Više o tome pišemo uskoro.

Iskoristi zimske popuste i naruči svoju ranu kotizaciju odmah!

Smještaj za sudionike TGG-a u hotelu Osijek uz popuste već od 20%

Posebno za sudionike TGG-a 2014 osigurali smo smještaj u Hotelu Osijek po atraktivnim cijenama:

Noćenje s doručkom u sobama Classic i Superior – cijene po osobi
jednokrevetna - 535 kn
dvokrevetna - 315 kn

Noćenje s doručkom u sobi Deluxe – cijene po osobi
jednokrevetna - 750 kn
dvokrevetna - 422 kn

Dođi na The Geek Gathering 2014. i saznaj sve o posljednjim trendovima iz svijeta programiranja, poveži se s pravim ljudima i zgrabi nove poslovne prilike – sve to i još više uz pregršt sati čiste zabave!

Kupi svoju kotizaciju odmah!




IT konferencija The Geek Gathering počinje stvarati tradiciju te se održava i 2014. godine, po drugi put! Konferencija koja je prošle godine na jednom mjestu okupila znanje i zabavu kroz 15 predavanja te 6 radionica svjetskih, europskih i regionalnih stručnjaka okupila 250 sudionika, dobiva svoj drugi nastavak.

Nakon vrlo uspješne prve godine ponovno okupljamo geekove u Osijeku, 9. i 10. svibnja 2014. godine. "The Geek Gathering" konferencija će biti jedna od najvećih IT konferencija koja je primarno fokusirana na nove mobilne i internet tehnologije, područje web dizajna, programiranje mobilnih aplikacija, dizajna korisničkog sučelja, open source-a, Cloud-a, UX-a.

Program konferencije "The Geek Gathering" s popisom predavača će uskoro biti objavljen na našoj web stranici thegeekgathering.org i ostalim informacijama. Pripremaju poboljšani Retrogaming room koji će biti dostupan za zabavu opuštanje tijekom cijele konferencije. U večernjim satima za sudionike konferencije, ali i za sve koji žele doći, pripremamo Festival SF filmova u suradnji s Kinematografima Osijek, party te koncert (Hladno pivo na TGG2013).

Više informacjia uskoro...


Pogledajte kako je bilo na TGGcon 2013. :
The Geek Gathering 2013. Osijek

[Foto: Cacan][11.-12.10.2013. Litokarton, Waldinger]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)



Pročitajte i..
The Geek Gathering: Davor Pavuna pred 250 geekova poručio: "Osijek nije žrtva! Dobrodošli u postindustrijsko doba!" [FOTO + VIDEO]
The Geek Gathering: geekovi su napustili Osijek

Galerija 031: The Geek Gathering 2013. Osijek
[Foto: Cacan][11.-12.10.2013. Litokarton, Waldinger]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)


Zadnja promjena: Redakcija 031; 09.05.2014. 9:51; ukupno mijenjano 12 put/a.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
PsychoSoldier
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1719
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 27.01.2014. 17:24 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

uuuuuu festival sf filmova, najs Very Happy Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Pyroclasm
Offline
Avatar

Ukupno postova: 61
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 31.01.2014. 10:00 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Da, dat ću 1000 kuna za informacije koje mogu naći na internetu i geekove koji igraju videoigre iz prošlog stoljeća. Gdje da uplatim?

_________________
Chaos is the only true answer.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
RoadToNowhere
Offline
Avatar

Ukupno postova: 351
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 31.01.2014. 14:53 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svaka predstava ima svoju publiku, pa tako i ova. Mada i meni djeluju cijene i više nego nabijene...

_________________
Budi to što jesi i uvijek kaži ono što misliš, jer oni kojima to smeta nisu bitni, oni koji su bitni njima to ne smeta.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
anakonda
Offline
Avatar

Ukupno postova: 6288
Lokacija: ...tu sam....
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 31.01.2014. 14:58 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

...ne znam zašto je kotizacija tako skupa, mora da je isto metodologija kao i kod članstva u nekom preskupom ladanjskom klubu u središnjoj Engleskoj....

_________________
Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
wilko
Offline
Avatar

Ukupno postova: 201
Spol: Muško Muško
Post Postano: 03.02.2014. 9:36 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Usporedivši s nekim drugim konferencijama, ova cijena je čisto prihvatljiva

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
maddox_rumble
Offline
Avatar

Ukupno postova: 848
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 03.02.2014. 10:02 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

znaci 1000 kn za ucenje i kontakte s ljudima koji nesto znaju je skupo

ali 1000kn mjesecno za kave, cigarate, alkohol i slicno je superiska

i onda kukate kako nemate posao, pa covjek mora bit budala da zaposli neradnike koji ne zele nista raditi

cijena je skupa kad se gleda Osijek (gdje je skupo i 10kn za koncert neki, jer su ljudi takvi kakvi jesu, ali nije skupo kupit nove markirane patike) - ali ono što donosi konferenciji je cijena i vise nego prihvatljiva

_________________
There can be only one, and that one is me Wink
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
RoadToNowhere
Offline
Avatar

Ukupno postova: 351
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 04.02.2014. 7:26 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Maddox, onaj koga to interesira će biti spreman dati 1000 kuna za 2 dana učenja i kontakta s ljudima koji nešto znaju. Naravno ako ih ima Wink

_________________
Budi to što jesi i uvijek kaži ono što misliš, jer oni kojima to smeta nisu bitni, oni koji su bitni njima to ne smeta.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
nemosvjerovat
Offline
Ukupno postova: 161
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.04.2014. 8:45 
Naslov:  Re: The Geek Gathering 2014. [TGGcon] - stručna predavanja, druženje i odlična zabava
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

klasični hejteri 031 Very Happy
samo vi sjedite doma, sve znate, najpametniji ste..i nemate kune. pusa.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: