Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ljupčo i Daniel na humanitarnoj biciklističkoj turneji kroz SOS dječja sela

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.04.2014. 14:18 
Naslov:  Ljupčo i Daniel na humanitarnoj biciklističkoj turneji kroz SOS dječja sela
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ljupčo Krstev iz glavnog grada Makedonije, Skopja, i Daniel Milenov iz Bugarske dvojica su biciklista na humanitarnoj biciklističkoj turneji kroz SOS dječja sela. Danas su u sklopu biciklističke turneje posjetili i dječje selo Ladimirevci.

Tijekom travnja oni će odraditi biciklističku turu od 1700 kilometara s ciljem obilaska SOS dječjih sela kroz šest balkanskih zemalja želeći senzibilizirati javnost o SOS dječjim selima, promovirati ideju dječjeg sela, da ljudi saznaju što su to dječja sela i kako se u njima živi te da prikupe sredstva za pomoć selima koja će posjetiti od različitih sponzora.



Ljupčo je inače do prije dvije godine i sam živio u dječjem selu Skopje a i Daniel je dio djetinjstva proveo po dječjim selima u Bugarskoj. Njih dvojica su se upoznali 2005. godine u Albaniji. Daniel je prošle godine došao biciklom iz Sofije za Skopje, pa kako je i Ljupčo strastveni vozač bicikla brzo je pao dogovor da se napravi biciklistička turneja po dječjim selima diljem regije.



Plan je obići desetak dječjih sela u šest zemalja regije i Ljupčo s ponosom kaže kako je put naporan ali dječji osmijesi koje vide u svakom dječjem selu koje obiđu nemaju cijenu. Za dječje selo Ladimirevci imaju samo riječi hvale i smatraju ga najvećim i najbolje organiziranim dječjim selom koje su do sada obišli.





Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: