Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Medium: Humanitarni vikend za Dariu Karić / Rip The Floor

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65631
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.04.2014. 21:16 
Naslov:  Medium: Humanitarni vikend za Dariu Karić / Rip The Floor
Od 17.04.2014. 20:00 do 19.04.2014. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u diskoteci Medium:

Četvrtak i petak, 17. i 18. travnja 2014.

U četvrtak, 17. i petak, 18. travnja 2014. godine održat će se vikend humanitarnih manifestacija za Dariu Karić, osječku studenticu koja je upisala prestižnu glumačku školu u New Yorku, ali joj za tri godine školovanja i života u New Yorku treba gotovo milijun kuna.

Humanitarna događanja započinju u četvrtak, 17. travnja 2014. godine produkcijom nekoliko osječkih plesnih klubova. Nastupaju PS Illusion, PS Shine, PS CorpArt, PK Broadway, Funkee Sapiens i mnogobrojni gosti iznenađenja, među kojima nisu samo plesači. Produkcija će se održati u diskoteci Medium. Vrata se otvaraju u 20 h, a cijeli događaj počinje u 20:30 h. Donacija na ulazu iznosi simboličnih 10 kuna.

U petak, 18. travnja 2014. godine publika će moći uživati u svirci M&M dua. Maja Batorek i Mia Dimšić sa svojim su uspješnim svirkama već pridobile osječku publiku različitih glazbenih ukusa. Svirka se održava u Matrixu i započinje u 22:00h, a od ponoći počinje party sa akcijskim cijenama pića. Donacija na ulazu također iznosi 10 kuna.

Daria će ove godine završiti preddiplomski studij glume i lutkarstva na Umjetničkoj akademiji u Osijeku pa se na temelju ambicioznosti prijavila na audiciju za Actors Studio Drama School u New York City-u.

Actors Studio Drama School je osnovana od strane članova Actors Studia čiji su trenutni predsjednici Al Pacino, Ellen Burstyn i Harvey Keitel. Daria je prošla audiciju za prestižnu školu Actors Studio u New York City-u MFA program na Pace University-u, Dyson College of Arts and Sciences, ali ukupan traženi iznos koji mora imati na računu kako bi dobila američku vizu je 325 000kn. Ovaj program traje tri godine. Njezini roditelji će podržati ostvarenje njenog sna te će dići kredite, ali to neće biti dovoljno.

Cijelu ovu priču podržala je udruga Kultura Osječkog Društva i portal Studenti osječkog Sveučilišta.

KOD djeluje kao samostalna, neprofitna, nevladina udruga osoba koje su dio života u gradu Osijeku i šire te potiče, između svih ostalih, ponajviše kulturnu i umjetničku afirmaciju.

SoS portal uređuju i vode studenti Odjela za Kulturologiju. Bavi se aktualnim temama za mlade te pokriva sve aspekte studentskog života u Osijeku.

[KLIK za uvećanje]


Subota, 19. travnja 2014.
Natjecanje/Jam/After

Nakon godinu dana pauze odlučili su organizirat jos jedan Rip The Floor. Ovaj put će natjecanje biti 1na1, ali odlučili su dodati JAM za plesače i ljubitelje funka i break beat/a i AFTER R&B Party s nastupima osječkih plesnih klubova. Sve to biti će na jednom mjestu u Clubu MEDIUM.

Raspored programa :
NATJECANJE :
start službeni dio : 19h
za natjecatelje : 18h (zbog kvalifikacija )
prijave slati na FB Domagoj Blind Jurković i Miroslav Kasumović, a moguće su i na dan natjecanja. akotizacije : 20 kn Napomena : Dovest će jednog BBoya na pozivnicu,ali do dana natjecanja će ostati anoniman.

JAM :
start : Po završetku natjecanja DJ Max će za sve ljubitelje funka i breakbeat/a vrtiti tu vrstu glazbe jedno određeno vrijeme za sve plesače i one koji to nisu nego uživaju u toj vrsti muzike

Napomena : Ovaj Jam nije samo za plesače nego mogu doći i uživati i slušati glazbu svi zainteresirani

AFTER PARTY :
start : u 23:30 pult preuzima DJ TZEK iz zagreba koji će vrtiti R&B hitove. Tokom partya biti će kratki nastupi osječkih plesnih skupina:
Shine, Illusion, Funkee Sapiens


Ulaz na sve : 20 kn
Prihod ide za rad udruge Blindovi
udruga za promoviranje plesa i rada s djecom


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: