Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Odjel za matematiku: Predavanje "Što realan sektor može ponuditi obrazovnom sustavu - izaberimo najbolje za budućnost."

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.04.2014. 13:06 
Naslov:  Odjel za matematiku: Predavanje "Što realan sektor može ponuditi obrazovnom sustavu - izaberim
16.04.2014. 12:15
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U okviru Radnog seminara Odjela za matematiku, Denis Sušac, član uprave tvrtke Mono d.o.o., Osijek održat će predavanje pod naslovom: "Što realan sektor može ponuditi obrazovnom sustavu - izaberimo najbolje za budućnost."

Predavač će predstaviti tvrtku Mono d.o.o. te će analizirati stanje IT-a u lokalnoj zajednici. Također dat će osvrt na stanje u obrazovnom sustavu s gledišta realnog sektora kao i smjernice međusobne suradnje akademske zajednice i realnog sektora. Govorit će o istinama i zabludama vezanim uz mogućnosti zapošljavanja u struci u Osijeku, Zagrebu, te inozemstvu, kao i o poboljšanju uspjeha zapošljavanja studentata nakon završetka formalnog obrazovanja s osvrtom na tehnologije koje su sada hot, i posebno na one koje imaju tendenciju to postati.

Predavanje će se održati u srijedu, 16. travnja 2014. s početkom u 12:15 sati u predavaonici 2 na Odjelu za matematiku, a namijenjeno je studentima, suradnicima i nastavnicima Sveučilišta kao i svim zainteresiranim građanima.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: