Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HNS: Jozo Radoš: "Građanima je važno približiti europske teme"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65866
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.03.2014. 14:03 
Naslov:  HNS: Jozo Radoš: "Građanima je važno približiti europske teme"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu pretkampanju za Europske izbore član Predsjedništva HNS-a, predsjednik Kluba zastupnika HNS-a te kandidat HNS-a za Europski parlament Jozo Radoš došao je i u Slavoniju gdje je posjetio Općinu Petlovac i Osijek te se družio s građanima.
- Europski parlament važno je tijelo. Polovica naših zakona donosi se u njemu, ali je problem prenošenje informacija. Stoga građani u manjem broju izlaze na izbore za Europski parlament, što treba promijeniti - rekao je Radoš tijekom posjeta Općini Petlovac.



Na konferenciji za novinare u Osijeku, zajedno s predsjednikom Županijske organizacije HNS-a Osječko-baranjske županije Stjepanom Čurajem te predsjednikom podružnice HNS-a Osijek i dogradonačelnikom grada Osijeka Vladimirom Hamom, poručio je kako je važno građanima približiti važne europske teme te ne birati na osnovu onih koje društvo čine podijeljenima i koji nemaju veze s nadležnošću Europske unije. Kao važne teme istaknuo je jedinstveno europsko energetsko i telekomunikacijsko tržište te EU integraciju susjednih zemalja kojima bismo trebali pomoći čuvajući i vlastite interese, a sve kako bismo stvorili željeni prostor mira, suradnje i napretka. Stjepan Čuraj zaključno je pozvao građane da izađu na Europske izbore u svibnju te izrazio uvjerenje u pobjedu liste stranaka Kukuriku koalicije.







Tekst i foto: Glasnogovornica HNS-a OBŽ, Marijana Bošković

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: