Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Društvo za zaštitu i uzgoj ptica pjevica Osijek: Dražen Dokletal 14. put najuspješniji član društva

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65890
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.03.2014. 8:54 
Naslov:  Društvo za zaštitu i uzgoj ptica pjevica Osijek: Dražen Dokletal 14. put najuspješniji član društva
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Društvo za zaštitu i uzgoj ptica pjevica Osijek, održalo je izbornu godišnju skupštinu, 15. ožujka u restoranu VK Iktus. Na Skupštini su pročitana izvješća o prošlogodišnjem radu Društva, blagajnički izvještaj, izvješće NO. Članovi društva ista su jednoglasno prihvatila.

Ove godine osječki članovi izlagali su svoje ptice na četiri izložbe i to u Lipovljanima na otvorenoj izložbi 5 izlagača, Rijeci na tzv. međunarodnoj koja ne zadovoljava kriterije međunarodne izložbe nego se računa kao otvorena društvena izložba isto 5 izlagača, Osijek državna gdje je izlagalo 16 izlagača i u Bariju u Italiji na svjetskoj izložbi 2 izlagača.

Osječko društvo po prvi puta je osvojilo 1. mjesto na OPH i nakon dužeg vremena osječki članovi izlagali su na svjetskom prvenstvu. Prema pravilniku što ga imaju osječki uzgajivači, najviše bodova osvojio je Dražen Dokletal, te je on već 14. put za redom najuspješnji uzgajivač društva. Članovi su prihvatili kandidaturu društva za organiziranje 38. OPH u Osijeku za 2015. godinu, zbog proslave 40 godina aktivnog rada. Usvojen je prijedlog da prilikom prve naruđbe prstenja, svaki uzgajivač uplati 30 kn, za izdavanje ornitološkog časopisa koji bi izlazio dva puta godišnje, za stručne suradnike izabrani su Ivica Bošković i Ivan Ivezić.

U novo vodstvo udruge izabrani su, predsjednik Srečko Popović, tajnik Tomislav Gernhardt, blagajnik Dražen Dokletal, ekonom i član upravnog odbora Igor Gal i član upravnog odbora Željko Halauš. Nadzorni odbor je u sastavu, predsjednik Slobodan Ilibašić i članovi: Saša Grubić i Siniša Skrenković.





Tekst i foto: Milan Kramer

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: