Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Urania vas vodi u Japan - CoolTour Japan - besplatni filmovi, radionica origamija i izložba fotografija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65895
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.03.2014. 21:00 
Naslov:  Urania vas vodi u Japan - CoolTour Japan - besplatni filmovi, radionica origamija i izložba fotograf
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu programa CoolTour Japan u kinu Urania osječkoj publici prikazani su nagrađeni festivalski filmovi Mjesečeve ratnice i One Piece-Strong World. Velik odaziv učenika osnovnih i srednjih škola na projekcijama dokazuje zainteresiranost djece i mladih za anima filmove. U sklopu programa održana je i radionica origamija pod stručnim vodstvom predstavnika Veleposlanstva Japana u Republici Hrvatskoj. Sudionici radionice izradili su samurajski šljem, žabu cvrčka i klavir, a tijekom radionice sniman je prilog za emisiju Radoznalica. Program je nastao u suradnji Veleposlanstva Japana u Republici Hrvatskoj i Kinematografa Osijek d.d. s ciljem promicanja suvremene japanske kulture i običaja.





Tom je prigodom u foayeu kina postavljena izložbu fotografija Vesne Mores nastalih u sklopu međunarodne kulturne manifestacije Zemlja bez granica u organizaciji udruge Breza. Na fotografijama su zabilježene radionice koje su vodili umjetnici i studenti iz Japana te prenijeli dio bogate kulture i običaja našim najmlađim sugrađanima.







Tekst: Nives Posavac
Foto: Vesna Mores

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: